Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Avisi B.V.
Nieuwe Stationstraat 10
6811KS
Arnhem

Meewerkstage Software Developer


Team Nobilex ontwikkelt een applicatie in Kotlin voor Nobilex.We richten ons bij dit project op zo'n 200 notariskantoren in heel Nederland met ruim 1000 gebruikers. Notarissen hoor ik je denken?! Dit klink misschien wat stoffig, maar het is juist een heel gaaf project waar jij deel van uit kan maken! Lees snel verder!

Dit project is met name interessant door de vele koppelingen die we maken met bijvoorbeeld systemen van de overheid (zoals Kadaster, KvK en Register voor persoonsgegevens). 

Voorheen wisselden notarissen alles op papier uit. Je kunt je wel voorstellen, dit levert enorme stapels papier op! De applicatie die ons team ontwikkelt in Kotlin zorgt ervoor dat notarissen zo min mogelijk papier gebruiken, steeds meer werkzaamheden digitaliseren en hun werk hierdoor efficiënter kunnen uitvoeren. Het team maakt gebruik van twee cloud providers: zowel Google als AWS. 

Het team

Het Nobilex team bestaat uit een team lead, zes ontwikkelaars, een test engineer, een UX-designer en wanneer nodig sluit de requirements engineer aan. Ofwel, genoeg experts waar je tijdens je stage van kunt leren en de lijntjes zijn kort! Voor het gemak hebben we dit team in twee kleinere teams opgesplitst: Spot en Arlo. In beide teams hebben we ruimte voor een meewerkstagiair. Het team houdt ervan om mooie resultaten met elkaar te behalen waar kwaliteit voorop staat. De resultaten worden natuurlijk gevierd met speciaalbier, maar ook met gezellige teamuitjes. Daarnaast eet het team onwijs veel snoep: met gemak gaan er wekelijks kilo's autodrop en chocolade doorheen. Sugar rush all over the place!

Wat ga jij doen?

Vanaf jouw tweede stagedag ben je een volwaardig lid van het team: je doet mee aan de dagelijkse stand-ups en je gaat natuurlijk mee ontwikkelen aan de software. Je zult je eerste tickets oppakken en deze in de eerste weken onder begeleiding uitvoeren. Al snel geven we jou veel vrijheid zodat je alle kneepjes van het vak kunt leren! Jouw werkzaamheden bij dit project zijn dan ook gevarieerd: je gaat meehelpen met het vertalen van de documenten van de software-architectuur naar software-implementaties. Daarnaast ga jij kennismaken met het (geautomatiseerd) testen van de software die je gebouwd hebt en ga je meedenken over verdere oplossingen. 

Jouw interesses?

Als meewerkstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in bepaalde technieken. Het enige wat we van je vragen is dat je juist interesse hebt om hier beter in te worden. We werken met Kotlin als backend-taal (als je Java kent, leer je dit zo), Angular als frontend en Mongo als database. Als je geïnteresseerd bent in infrastructuur zijn hier ook allerlei mogelijkheden voor. Denk aan Kubernetes, Docker en Google Cloud. 

Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Bekijk de opdracht op https://www.avisi.nl/meewerkstage-software-engineer-team-nobilex

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering