Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Stuvia B.V.
Admiralengracht 60HS
1057GB
Amsterdam

HBO Developer stage (meewerk) - Stuvia - €500 p/m


Stuvia is een snel groeiende wereldwijde marktplaats voor samenvattingen, wij zijn het bekendste van studie samenvattingen maar zijn hard bezig om in meer markten door te breken. Om hierbij mee te helpen zoeken we ambitieuze developers die groot kunnen denken.

We zijn bezig met een grote internationale groei en met het uitbouwen van nieuw gezicht van ons platform. Developers en stagiaires bij Stuvia krijgen veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om de beste oplossing te vinden voor de problemen die we tegenkomen.

Omdat we zo hard groeien hebben we heel veel werk wat een opdracht zou kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan: 


  • Uitzoeken hoe we de site sneller kunnen maken in Noord-Amerika, Zuid-Afrika en Zuid-oost Azie zonder grootschalige herschrijvingen. 

  • We hebben een enorme berg aan geanonimiseerde gebruiks-data waar we nu nog te weinig mee doen, kan jij de beste manier vinden om hier goede inzichten uit te halen?
  • 
Hoewel we hard bezig zijn met onze omgeving zoveel mogelijk te automatiseren loopt het nog niet overal even soepel, hier kan veel uitgezocht en verbeterd worden. 

  • We groeien op het moment keihard in engels spreken landen, kan jij samen met onze groei-experts een manier vinden om dit nog harder te laten gaan? 

Stagiaires bij Stuvia krijgen veel eigen ruimte en verantwoordelijkheid om hun opdrachten uit te zoeken en alle begeleiding die we ze kunnen bieden om hun opdracht zo goed en volledig mogelijk uit te werken. 

In ruil hiervoor verwachten wij dat je hard en zelfstandig werkt en je best doet om de opdracht die we afspreken succesvol af te ronden. 

Afhankelijk van de opdracht, wij hebben projecten in PHP, Scala Python en Java. Of als je meer naar de DevOps kant wil, Python, Packer en CloudFormation. 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica