Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Contractuo
Kaldenkerkerweg 33
5932CT
Tegelen

Stage PHP Developer


Heb jij ambities, ben je gedreven en wil je wat anders dan de corporate mentaliteit? Wie weet ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega. Lees snel verder en aarzel niet bij vragen, wij beantwoorden ze graag check onze website voor de snelste weg om contact met ons op te nemen.

1.     Contractuo is een een jonge, enthousiaste LegalTech Company.

Wij bouwen aan een cloud oplossing voor document- en identiteitsoplossingen voor bedrijven, overheid en instellingen die hun contractmanagement, documentbeheer en facturering willen stroomlijnen.

De founders en medewerkers van onze onderneming komen vanuit heel Nederland en Duitsland. Met ervaringen in zowel de financiële sector, digitale marketing, legal, overheid en 'heavy industries' zo zijn we een divers team en we staan atijd open voor nieuwe, creatieve ideeën. We werken samen in in een jonge, internationale omgeving met een niet hiërarchische ethos. Dit laatste houdt in dat we er in geloven dat beslissingen tot stand kunnen komen op basis van discussie en gezamenlijke besluitvorming.

Neem gerust een kijkje op onze website: contractuo.com of Linked-In profiel: https://www.linkedin.com/company/contractuo/

PHP developer

Hi wij zijn Contractuo en wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP developer. Heb jij ambities, ben je gedreven en wil je wat anders dan de corporate mentaliteit? Wie weet ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe collega.

Binnen ons team werk je aan een nieuwe, hoog schaalbare en cloud gebaseerde infrastructuur. Wij werken in een DevOps structuur samen met onze ontwerpers aan een utramodern nieuw digitaal platform. Dit platform biedt document- en indentiteitsoplossingen voor bedrijven en instellingen die hun contractmanagement, documentbeheer en facturering willen stroomlijnen.

Help jij ons mee de volgende stap te zetten in de ontwikkeling?

Skills, wat vragen wij?
Omdat het om een stage gaat snappen we heel goed dat je niet beschikt over alle onderstaande skills! Lees dit daarom zo: wat je al kan is heel mooi meegenomen, de rest gaan we je zo goed mogelijk in helpen om je skills in te ontwikkelen.

·         PHP 7

·         Laravel

·         Lumen

·         PostgreSQL

·         REST API's

·         DigitalOcean

·         Issue tracking Management

·         GIT

·         Cloud Platform knowledge

·         Jenkins (is a plus)

·         Blockchain (is a plus)

·         Engels in woord en geschrift

 

Wat ga je doen?
Wat ga je nu doen met al deze skills? Je werkt in ons jonge, enthousiaste team aan een nieuw, innovatief product / dienst in de document management sfeer. Wij beloven dat je dag, week, maand nooit saai zijn! Niet alleen werk je samen met het team werk je telkens aan nieuwe, direct bruikbare stukjes software, je werkt ook in de gehele keten van front-end, back-end tot aanpassingen op de server. Dagelijks leer je nieuwe dingen en je wissel je kennis uit met de andere ontwikkelaars.

Benefits

·         Bij goed functioneren tijdens je stage kans op een leuke baan en een leuk salaris

·         Werken met state of the art technology

·         Flexibele werk-uren

·         Remote work

·         Goede groeikansen

·         Leuk, enthousiast en internationaal team met jonge en ambitieuze collega’s

Wie zijn wij? Contractuo een een jonge LegalTech Start-Up. De locatie waar wij vaak overleg hebben ligt op de grens van Nederland en Duitsland in een van de drukste en meest veranderende regio's van Europa. Met Eindhoven, Düsseldorf, Maastricht en Essen op een steenworp afstand heb je de mogelijkheid onderdeel te worden van het tech en 'brain-capital' van Europa. Je hoeft hier echter niet elke dag te zijn, flexibel werken is een van onze vele voordelen!

Werk jij met een autonome mindset, begrijpt hoe belangrijk team dynamiek is en wil je weten hoe het is om in een eerlijk, open en echt LEUK team te werken? Reageer dan nu! Je wordt echt gewaardeerd! Neem gerust een kijkje op onze website https://www.contractuo.com/ of bekijk ons Linked-In profiel: https://www.linkedin.com/company/contractuo/

Branche: Internet en software
Soort dienstverband: Stage met, bij goede prestaties kans op een leuke baan


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica