Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

van Meijel Automatisering
Duit, 8
8305BB
Emmeloord

Afstuderen bij VanMeijel


Afstuderen bij VanMeijel

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht? Onder andere voor onze afdeling Productontwikkeling en onze innovatieve online afdeling hebben wij volop uitdagingen. Wij komen graag met jou in gesprek.

 

Productontwikkeling

Effectief en innoverend ontwikkelen met de eindgebruiker in gedachten. Dat is wat wij bij VanMeijel doen. Onze developers zijn continu bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om onze oplossingen verder te ontwikkelen. Doordat deze ontwikkelingen voortdurend in beweging zijn hebben wij altijd ruimte voor een uitdagende (afstudeer)opdracht. Zo kun je onderzoek doen naar automated security testing.  Hier ga jij de (automatische) teststrategie van onze oplossing Metacom onderzoeken, met de focus op security.  Wil jij de mogelijkheden binnen ons teststrategie in kaart brengen? Of wil je een advies uitbrengen over een optimalisatie van het Agile Projectbeheer? Het wordt jouw uitdaging om de processen en tooling rondom het beheer van deze projecten te optimaliseren.

 

Metacom Online

Binnen ons online team zijn wij dagelijks bezig met onze cloudoplossing: Metacom Online. Hier automatiseren we een grote diversiteit aan bedrijfsprocessen van onze klanten. Hier hebben wij ook een mooie opdracht voor jou aan gekoppeld. Zo mag je de mogelijkheden onderzoeken van erkende digitale handtekeningen via E-herkenning en de vraag naar dit product. Of verdiep jij je liever in in de softwaretool DuboCalc waarmee wij een snel en eenvoudig de duurzaamheid en milieukosten van onze partners kunnen berekenen. Daarnaast vragen we je om het team ondersteunen met jouw input en kennis. Klinkt dit als muziek in je oren? 

 

Ander idee?

Heb je zelf een tof idee voor een afstudeeronderzoek? Of zie je andere mogelijkheden waar jij je graag VanMeijel mee wilt helpen? Daar gaan wij graag met jou het gesprek over aan!

 

Wat bieden we?

Je helpt ons met een passend, uitdagend vraagstuk waarin ervaren collega’s jou de juiste begeleiding geven. Je krijgt een mooie vergoeding tijdens je afstudeerperiode. En hierna? Grote kans dat je bij ons blijft werken!

 

Waarom VanMeijel?

We barsten van de ideeën. De wereld van IT & Bouw heeft veel uitdagingen. Je hebt zelf de vrijheid om invulling te geven aan je ontwikkeling en dat midden in een web van professionals. 

Welke ideeën heb jij om de bouw te digitaliseren? Of ben je er nog niet helemaal uit, en wil je met ons sparren over de mogelijkheden? Kom een keer langs! Of we plannen een online kennismaking, we maken graag kennis met je. Neem contact op met Tamara Priet via de mail: tpriet@ vanmeijel.nl of telefonisch:  06 - 57 60 30 65


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security