Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Evos Amsterdam
Westpoortweg 480
1047 HB
Amsterdam

Stage en/of afstudeeropdracht bij Evos Amsterdam


Stage en/of afstudeeropdracht bij Evos Amsterdam, in het westelijk havengebied. Energieke, technische organisatie waar veel gebeurd door een overname vorig jaar en waar voor ICT veel interessante projecten liggen om opgepakt te worden!

Stage
Als je stage komt lopen dan ga je je onder andere bezighouden met de dagelijkse activiteiten van het bedrijf, zoals gebruikersondersteuning, access management en coördinatie. Doordat wij sinds oktober een zelfstandige organisatie zijn geworden moeten diverse processen opnieuw worden uitgedacht of door ontwikkelt. Waar je mogelijkheden ziet tot verbetering zul je de ruimte krijgen om hier voorstellen voor te doen en te implementeren. Zelf hebben we ook ideeën om processen te verbeteren, bijvoorbeeld ons proces van in- en uitdiensttreding.


Afstudeeropdracht
Als je bij ons komt afstuderen dan ga je aan de slag met een zelfstandig project, gericht op een verdere uitwerking van onze IT Strategy. Deze opdracht zullen we in samenspraak formuleren, zodat deze goed aansluit op je studie. Mogelijke onderwerpen zijn: cyber security, applicatie architectuur,  connectivity, cloud strategy of de organisatie van ons IT Service Delivery proces.

Wat jij meebrengt
Je volgt de HBO ICT opleiding. Je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend, en Engels goed. De volgende competenties vinden wij belangrijk:

·       Kwaliteitsgericht

·       Analytisch vermogen en interesse om zaken uit te zoeken

·       Zelfsturend

·       Samenwerken

·       Positieve oplossingsgerichte instelling

Ons kantoor is gevestigd in het westelijk havengebied in Amsterdam. We zijn bereikbaar met de bus of fiets vanaf station Sloterdijk of met de auto.

 

Over Evos Amsterdam

We zijn vorig jaar veranderd van eigenaar en dit brengt nieuwe kansen voor ons bedrijf. Met de nieuwe eigenaar First State Investments willen we de activiteiten binnen en buiten de terminal grenzen verder uitbreiden. We slaan cruciale energieproducten op en zien de energietransitie als een bron van nieuwe kansen voor ons bedrijf.
Je krijgt de kans om deel uit te maken van deze reis. Als een op zichzelf staande en groeigerichte organisatie willen we ons verder ontwikkelen en professionaliseren waardoor je veel ruimte hebt voor eigen inbreng.

Onze terminal is state-of-the-art en de absolute top van de internationale tankopslag-industrie. De terminal is sterk geautomatiseerd en heeft een professioneel en toegewijd team. We streven voortdurend naar onze ambitie om de beste te zijn. Onze klanten vragen om een first-time-right uitvoering in combinatie met een zeer hoge doorvoersnelheid.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica