Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Effecta
Zaagmolenlaan 4
3447GS
Woerden

BI/ML op alarmerings- en communicatie technologie


Heb jij intresse in Business Intelligence & Machine Learning en affiniteit met communicatie en alamerings technologie? Dan willen we jou vragen hoe we deze technologieen kunnen combineren en optimaliseren.

Zowel binnen als buiten de zorg zijn er veel ontwikkelingen op gebied van domotica, alamerings en communicatie technologie, daarnaast zijn veel innovatieve technieken zoals Business Itelligence en Machine Learning. De technologie gaat snel en als bedrijf willen we graag nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Wij zoeken een afstudeerder/stagiar die ons kan helpen om te onderzoeken hoe BI/ML de alamerings en communicatie technologie kan optimaliseren? 

Wie zoeken wij?
Als teamlid rekenen we op jouw kennis en kunde. We zoeken een student die enthousiast aan de slag gaat. Gaat jou hart sneller kloppen van de technologie achter BI en ML, en je weet dit ook over te brengen op anderen, neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?
Effecta is al 20 jaar specialist op het gebied van communicatietechnologie. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer en je krijgt 35 enthousiaste collega’s met uiteenlopende expertisegebieden. Onze missie is: Wij verbinden mensen, organisaties, processen en sensoren veilig en effectief met behulp van slimme en bewezen technologie!

Interesse?
Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan? Of wil je nog iets meer informatie neem dan contact met ons op!! 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica