Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Beyond Sports B.V.
Noorderkade 145
1823 CJ
Alkmaar

Stageopdracht of Afstudeeropdracht 3D Artist


Bij Beyond Sports zijn wij op zoek naar getalenteerde studenten die tijdens hun studie een stage- of afstudeerproject willen doen binnen ons Art team. Wil je meer weten over ons bedrijf en wat je te wachten staat als je bij ons komt werken, lees dan verder!

Over Beyond Sports

Beyond Sports is geen startup meer maar heeft die mentaliteit nog wel. Wij zijn een jong en innovatief bedrijf met uitzicht op de skyline van Alkmaar. Ons team bestaat uit getalenteerde 3D artists, Unity developers, .NET-ters, Back-enders en UI/UX specialisten die tijdens projecten de handen ineen slaan.

Yes, we make VR! Beyond Sports is een AI-based visualisatiebedrijf dat letterlijk een eigentijdse kijk op sportbeleving ontwikkelt. Het doel is om de kijker mee te nemen op het VR-veld en een wedstrijd vanuit de ogen van een speler of vanuit de lucht te laten beleven. Omdat wij denken dat dit de sportervaring van de toekomst is, werken we aan een mobiele app zodat iedereen dit kan meemaken. 

De technologie van Beyond Sports wordt door professionele teams zoals Arsenal, Ajax, Feyenoord, de KNVB maar ook door grote broadcasters zoals Fox Sports en Sky Sports toegepast. Daarnaast werkt Beyond Sports samen met o.a. American Ice Hockey (NHL), American Football (NFL) en teams uit de NBA (Basketball). Door onze passie voor sport met technologie te combineren, verrassen we keer op keer onze stakeholders. Met trots mogen wij dan ook zeggen dat we genomineerd zijn als finalist voor de Sports Business Award 2020. Wil je meer weten over de Beyond Sports, kijk dan op onze website: https://www.beyondsports.nl/.

Inhoud van de stage-/afstudeeropdracht

Beyond Sports heeft ruime ervaring in het opleiden van 3D artists tijdens hun studieperiode. Als stagiair maak jij vanaf het begin van je opdracht volledig deel uit van het team, we zien jou als een volwaardige collega. Jouw stagebegeleider is betrokken bij het bepalen van je stageopdracht en evalueert de voortgang samen met jou op wekelijkse basis. 

Als 3D artist ben je betrokken bij het maken van virtuele omgevingen en characters die de looks en feel geven binnen onze sportprojecten. Je kunt denken aan taken zoals sketching, modeling, texturing, animations en rigging. Hierin bestaat veel ruimte voor eigen invulling en creativiteit wordt uiteraard gewaardeerd. Soms kun je ingezet worden op verschillende projecten of vragen wij je een frisse blik te werpen op wat al opgeleverd is. Keer op keer proberen wij onszelf te overtreffen en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

Wat verwachten wij van jou?

·        Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels

·        Proactief, detail- en resultaatgericht

·        Zelfstandig, gedreven, enthousiast en passievol

Benodigde vaardigheden

·        Goede kennis van 3DSMax of Maya

·        Goede kennis van Photoshop

·        In staat om 3D assets te creëren die in real-time applicaties gebruikt kunnen worden

·        Creatief denkvermogen om technische uitdagingen en beperkingen op te lossen

Bonuspunten

·        Ervaring met substance texturing

·        Ervaring met animations en/of rigging

·        Ervaring met Adobe CC

·        Ervaring met sculpting

·        Ervaring met Unity

Wat krijg je ervoor terug?

·        Veel vrijheid, waarbij nieuwe initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd

·        Een open cultuur en korte lijnen waarbij iedereen van waarde is bij het succes van de projecten

·        Een gezellige lunch met drukbezet tosti-ijzer, teveel beleg op tafel en af en toe wordt er zelfs door collega’s gekookt 

·        Een potje basketball, FIFA of Smash Bros

·        Vers fruit en vrijdagmiddagborrels

·        Toegang tot fitness met de bedrijfskaart 

·        Elke 2e maand een team-uitje 

·        Een mooie stagevergoeding

Vind je deze vacature interessant en ben jij degene waar wij op zoek naar zijn, meld je dan bij ons aan door je CV en motivatiebrief toe te sturen. 


Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering
  • Technische Informatica