Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Grasshoppers Academy
Pedro de Medinalaan 87A/B
1086 XP
Amsterdam

Web Developement - Belevings App


De opdracht bestaat uit het ontwikkelen van een mobile app geschikt voor Android en iOS voor een échte opdrachtgever uit de sector Kunst & Cultuur. Met deze app kunnen gebruikers rijke en unieke ervaringen beleven door een combinatie van locatie, geluid en visuals.

De opdracht bestaat uit het ontwikkelen van een mobile app geschikt voor Android en iOS voor een échte opdrachtgever uit de sector Kunst & Cultuur. Met deze app kunnen gebruikers rijke en unieke ervaringen beleven door een combinatie van locatie, geluid en visuals. De nog te ontwikkelen dienst werkt met een abonnementsmodel, maar er zijn ook proef abonnementen en gratis ervaringen beschikbaar.

 

Tijdens het project word je verantwoordelijk voor de totale oplossing; van analyse tot het ontwerpen en ontwikkelen van de app en backend service. Je schakelt rechtstreeks met de product eigenaar om de requirements in kaart te brengen en te valideren. Voor je je code schrijft werk je een technisch ontwerp uit, bespreek je dat met een lead developer van jstack, en werk je in sprints naar het eind resultaat. Aan het einde van de opdracht rollen we de eerste versie van de app uit in productie en leg je de hand aan de eerste verbeterde revisie!

 


We werken in jstack veel met de volgende technologieën waar onze voorkeur naar uit gaat om de oplossing mee te ontwikkelen.

 

De technologie stack zou kunnen bestaan uit volgende:

·       Front-end: Progressive webapp met React Native / Flutter / Django

·       Back-end: Java(Spring), Python

·       platformen: Google Cloud Platform(GCP), AWS met serverless technologie

Omdat dit een project is voor een echte opdrachtgever (jouw werk komt in de app store!), rapporteer je naar de projectmanager voor afspraken met de klant. Onze architect en senior developer helpt jouw software en systeem architectuur op te stellen en te fine-tunen, en tijdens wekelijkse Pull Request reviews krijg je waardevolle feedback op jouw code.

Volgens ons is de combinatie van al deze verschillende technologieën het beste om dit product tot zijn recht te laten komen, maar we staan natuurlijk open voor andere vernieuwende ideeën.

 

We zijn hiervoor op zoek naar een gemotiveerde creatieve stagiair die zeker ook nieuwe verfrissende ideeën aan onze applicatie zal mogen toevoegen en die deze applicatie verder wilt uitbouwen tot een werkend product.

We werken binnen dit project op een agile manier en werken via Jira de openstaande user stories af.

 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering