Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Aquadis B.V.
Pelmolenlaan 12
3447GW
Woerden

Afstudeerstage .NET developer


Van eenvoudige webapplicaties tot en met het automatiseren van complete bedrijfsprocessen: wij leveren een totaaloplossing op maat. Met onze maatwerksoftware zorgen we ervoor dat de juiste informatie op de juiste plek komt. We digitaliseren werkprocessen, koppelen systemen aan elkaar en zorgen ervoor dat managementinformatie eenvoudig beschikbaar is. Wij denken mee en adviseren.

Aquadis richt zich op het ontwikkelen van maatwerksoftware voor haar klanten (DNB, BKR, Independer, Coolblue etc.). Deze software wordt eigenlijk altijd vanaf ‘nul’ opgezet, we maken geen gebruik van een vaste set ‘bouwstenen’. 

Er zijn in de markt echter een aantal partijen die platforms bieden waarmee (zo wordt in ieder geval geclaimd) software veel sneller en goedkoper kan worden ontwikkeld. 

Aquadis wil onderzocht hebben of en hoe deze platforms geïntegreerd kunnen worden in het huidige ontwikkelproces. Vragen hierbij zijn:

·      Wat zijn de kosten t.o.v. de huidige situatie?

·      Welke veranderingen moet de organisatie doorvoeren bij zo’n platform?

·      Wat zijn de gevolgen voor de duur van het ontwikkelproces?

·      Zijn er extra of juist minder mogelijkheden bij het gebruik?

Om het vergelijk zo eerlijk mogelijk te maken is er tevens een Proof Of Concept nodig voor beide situaties, dit zal gebaseerd zijn op een werkelijke vraag van een klant.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica