Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

marXact B.V.
Marathon 3J
1213PB
Hilversum

(Afstudeer)stagiair(e) Development


Hé, jij daar! Kom jij ons laten zien wat je kunt? Binnen ons Development Team hebben wij per direct een leuke vacature voor een (afstudeer)stagiair(e)! Wil jij een stage waar je zelf meedenkt over je werkzaamheden, hoe marXact groeit en hoe onze klanten nóg gemakkelijker digitaal inmeten? Dan hebben wij een leeg bureau dat jouw naam roept!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn niet in steen geschreven, zelfs front- of backend ligt nog open. Jouw taken passen we aan op jouw (programmeer)talenten, voorkeuren én datgene waar jij je in wil ontwikkelen. Ben jij thuis in bijvoorbeeld Angular, ASP.NET, Python of C/C++? Dan bespreken we met jou hoe jij dat voor onze klanten inzet.

Daarnaast kun je telefonisch of per mail klantcontact hebben, bijvoorbeeld wanneer zij een vraag hebben over een feature waar jij aan hebt gewerkt.

Mogelijke afstudeeronderwerpen

Bouw je verder aan onze UNI-Cloud, automatiseer jij onze processen of bouw je een intern klantenportaal? Stort je je liever op de nog te bouwen GPS-tracker of heb je een eigen voorstel wat je ons voorlegt? Kom maar op!

Over je nieuwe collega’s

Je vindt ons internationale en jonge team van gemiddeld 27 jaar op het Arenapark in Hilversum, zo’n 10 minuten lopen vanaf station Hilversum Sportpark. Je denkt de hele dag mee over allerlei zaken, schuift tussen de middag aan voor de lunch en sluit de vrijdag af met een biertje, colaatje of glaasje rosé op vrijdag.

Samen helpen wij zzp’s, MKB én multinationals om digitaal in te meten. Van kabels en leidingen tot erfgrenzen en asfalt.

Wat vragen wij?

Naast enthousiasme, een eigen inbreng en de wil om te leren, vinden wij het belangrijk dat je goed Engels spreekt en schrijft. Zowel ons team als ons klantenbestand is namelijk internationaal.

Wat bieden wij?

Keuze- en bewegingsvrijheid
Wij geloven in vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daarom bepaal je zelf hoe laat je begint en weggaat, zolang je werkzaamheden maar gedaan worden. Daarnaast is er ruimte om eigen ideeën uit te werken, al dan niet samen met een collega of partnerorganisatie.

Goede begeleiding
Je komt te werken in een klein team waar korte lijnen en snel overleggen standaard zijn. Wil jij liever een moment inplannen om iets met je begeleider of een collega te bespreken? Geen probleem, ook daarvoor staan we open!

Stagevergoeding
Uiteraard ontvang je een stagevergoeding. Indien nodig krijg je ook een reiskostenvergoeding.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica