Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Traffic and More
Nedereindseweg, 503A
3546PM
Utrecht

afstudeer stagiair Game Development


Traffic & More is op zoek naar een afstudeerder die ons kan helpen met het ontwikkelen van Serious Gaming en 3D visualiseringen. Word jij enthousiast van programma’s als Unity, Unreal Engine en/of MAYA 3D? Solliciteer dan snel!

De werkomgeving

Traffic & More is dé specialist in tijdelijk verkeersmanagement. Op een creatieve en innovatieve wijze geven wij invulling aan tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken.
 
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht (grens met Nieuwegein). Laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk. 

 

Wij zijn op zoek naar

een enthousiaste afstudeer stagiair van de opleiding Game Development (periode januari t/m juni), met mogelijk uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Project  

Op dit moment zijn wij met een team binnen ons bedrijf bezig met een business case over 3D virtual designing. We willen een game omgeving ontwikkelen (Serious Gaming), waarin we in een simulator onze werkzaamheden op een realistische manier kunnen oefenen/presenteren. In de game rij je als wegwerker door verschillende scenario’s van verkeersmaatregelen en wegsituaties. Deze game omgeving/simulator kunnen we in de toekomst gebruiken voor opleidingen en projectpresentaties.

Aan innovatieve ideeën is er bij ons geen gebrek, echter missen wij de kennis van een gespecialiseerde game developer die ons verder kan helpen.

 

Jouw opdracht

Met jouw kennis en ideeën ontwikkel je deze Serious Game voor de simulator, in programma’s als Unity, Unreal Engine en/of MAYA 3D. Hierbij worden de randvoorwaarden zoals kennis over verkeersmaatregelen en verkeerssituaties jou meegegeven. Maar er is genoeg ruimte voor jouw eigen input om de game vorm te geven.

Wij zoeken iemand die zijn/haar kennis met ons kan delen zodat we samen met jou beslissingen kunnen maken in het aankopen van software, rendering en goede PC voorzieningen, waarmee jij zelf kan gaan werken. Hiervoor hebben wij jou hulp nodig!

 

Ons aanbod

  • Stagevergoeding van € 600,- netto per vier weken (€ 650,- p/m).
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (vanaf 10km) of volledige OV vergoeding (indien je niet in het bezit bent van een studenten OV kaart).
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.

 

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om ons team te versterken, solliciteer dan snel!

 

Geschikt voor studenten
  • Game Development