Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

M. wolff
prinseneiland 20H, 20
1013 LR
amsterdam

Code, Motion, Media - Kabood zoekt Back End Developer


https://www.kabood.io | Start Up Kabood is een bijzondere digitale brand asset management tool, die niet alleen de brand assets van een merk snel deelbaar maakt, maar ook inspiratie toevoegt en … wat we er nog meer van willen maken. Kabood Keeps all your brand assets in one place: een instant succes bij de eerste enthousiaste klanten, alle reden om nu door te ontwikkelen.

Code, Motion & Media
In het hedendaagse gefragmenteerde medialandschap is brand design een belangrijke en echte differentiator om een publiek te bereiken en te betrekken. Kabood is onze start up vanuit CapeRock en helpt bedrijven om het potentieel van hun merk(en) te ontsluiten en gemakkelijk te delen.
Afstudeerstage Kabood zoekt een developer die samen met Kabood snel wil groeien. Jij kan daar echt aan bijdragen tijdens een afstudeerstage. Binnen 3 jaar heeft Kabood 1000 klanten. Daar moet nog veel voor geprogrammeerd worden en is een mooie uitdaging om aan mee te werken. Wil je in je afstudeerstage al een groot verschil maken en echt iets neerzetten? Dan is Kabood iets voor jou.
Wat voor taal Java Script / Python / CSS / Interesse in of ervaring met AWS web services / Dockers. Kennis van het Django framework is een nice to have.
Wat bieden wij? 300 per maand, 40 uur per week

  • Volwaardig meewerken aan projecten
  • Een eigen werkplek binnen een vast team

Wat is vereist?

  • Relevante HBO of WO opleiding
  • Beschikbaar per omgaande voor minimaal 5 maanden
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je hebt ervaring met softwareontwikkeling

Werk is een uit de hand gelopen hobby; je volgt nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Je bent ambitieus, verantwoordelijk en neemt initiatief. 
Wat je moet doen Je bepaalt je eigen stageplan en krijgt van ons de ruimte deze te realiseren. Je werkt volwaardig mee aan Kabood in een - deels remote -  klein, zelfsturend en multidisciplinair team. Je krijgt daarin veel verantwoordelijkheid en kunt – als je dat wilt – direct schakelen met de klant. Je krijgt de kans je te ontwikkelen en je kennis met ons te delen, zoals wij ook met jou zullen doen. Zo leren we van elkaar en van de projecten die we doen, elke dag weer. Als stagiair krijg je een vaste stagebegeleider(s) die je kan raadplegen bij vragen. 

Waar: Standplaats CapeRock.tv - home of Kabood We ontwerpen en maken onze eigen ontwerpen voor media-bedrijven. NOS / Veronica / Net5 / Storytel / NPO 3FM / NPO Radio 2 zijn enkele Nederlandse merken waar we voor werken. Verder werken we voor SRF Zwitserland, Nelonen Media in Finland, RTL en ZDF in Duitsland en Streamz in België. Aan al deze merken willen wij Kabood koppelen en nog veel meer. Het team is deels remote, al zal jouw standplaats bij ons kantoor zijn: Prinseneiland 20H, Amsterdam - https://g.page/CapeRock?share

Stuur je CV op en wellicht kom jij snel kennis maken om meer over Kabood te horen.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica