Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

FiveX
Duivendrechtsekade 40
1096AH
Amsterdam

Uitdagende opdrachten bij snel groeiende startup


Binnen FiveX hebben we momenteel verschillende uitdagende opdrachten liggen. Het is een snelgroeiende start-up gericht op automatiseren en optimalisering voor platform verkopers. Op dit moment is de software gericht op alleen bol.com verkopers. Maar in het begin van 2021 worden meer platformen toegevoegd aan het systeem.

In de komende jaren gaat de snelst groeiende markt van dit moment —> e-commerce drastisch veranderen. Door gebruik van Big Data en AI kan er ingespeeld worden op vraag en aanbod als nooit te voren. Het is een unieke kans om deel te nemen en een bijdrage te leveren aan een bedrijf met een grote missie. Binnen FiveX maak je kennis met zeer ervaren (e-commerce) ondernemers die om verschillende manier gelinkt zijn met de onderneming. 

Korte termijn missie (2 jaar) is e-commerce ondernemers helpen meer vrijheid te geven door business processen te automatiseren en optimaliseren. 

Lange termijn visie (10 jaar) is de e-commerce veranderen zoals we het kennen doormiddel van vraag en aanbod blood te leggen en te voorspellen.  

FiveX is een snel groeiende start-up in de online e-commerce. Met een jong en ambitieus team wordt er dagelijks gewerkt aan het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen voor online e-commerce bedrijven. Je komt terecht in een echte start-up cultuur met een kantoor in Amsterdam. De projecten waar je aan mee helpt worden direct geïntegreerd waardoor je een grote bijdrage kan leveren aan het bedrijf.

Naast de werkzaamheden voor het platform leer je de ins and outs van het e-commerce en het platform verkopen. Binnen FiveX is team gevoel erg belangrijk daarom kiezen we ervoor waar mogelijk ondanks deze tijden op kantoor te werken. De juiste communicatie, begeleiding en het kunnen sparren over ideeën is cruciaal. 

Mogelijke projecten zijn;

- Een automatische repricer, [ hiermee blijft de prijs relevant voor de klant op het bol.com platform. ]

-  API intergraties met bol.com & amazon & webshops. [ Met de koppeling kunnen alle orders verwerkt worden in het FiveX dashboard. Dit maakt het mogelijk om de de voorraad te managen en gelijk te houden wanneer een klant multi-channel verkoopt. ]

-  Keyword tracker tool op basis van API koppelingen met bol.com, amazon, bol.com [ Op basis van de keyword tracker kan de klant inzicht krijgen in de potentie van een product. Deze gegevens kunnen vervolgens gebruikt worden voor SEO optimalisatie van de producten. ]

- App voor iOs en Android;

- doorontwikkeling huidige app, het integreren van meerdere functies die op dit moment wel in de Webapp zitten. Denk hierbij aan een voorraadbeheer systeem en product research tools.

Technolgieen waarmee wij werken:

  • PHP met custom OOP framework
  • JavaScript, jQuery
  • CSS, HTML5, Bootstrap
  • React-Native

Ben je benieuwd naar de opdrachten en mogelijkheden?

Neem gerust contact op!

Met vriendelijke groet, 

Kevin van der Eijk l

https://fivex.nl 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering