Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Suite Seven B.V.
Marconistraat 31
3771 AM
Barneveld

'Suite Seven X Shopware'


' Suite Seven x Shopware ' Wel eens benieuwd naar wat anders? Hoor je er online ook wel eens wat over? Wij ook! Binnen deze opdracht, ga jij onderzoeken of Shopware een interessant toekomstige framework kan zijn voor Suite Seven.

Suite Seven X Shopware

Wel eens benieuwd naar wat anders? Hoor je er online ook wel eens wat over? Wij ook! In de snel veranderende online wereld is het van groot belang bij de tijd te blijven. Wij als trendwatchers houden alles in de gaten en dat met potentie onderzoeken wij. Vandaar ook deze opdracht om onze tech-stack eens onder de loep te nemen. Momenteel gebruiken we twee verschillende e-commerce frameworks, maar zijn we erg benieuwd naar Shopware. Ze beginnen steeds meer markt te veroveren en uiteraard kunnen wij als Suite Seven dan niet achterblijven. Daarom willen wij graag onderzoeken wat de technische voordelen zijn, wat de gevolgen qua werkwijze en technieken zijn en uiteraard hoe interessant het commercieel is. Kortom: een super uitdagende opdracht waarin je al je creativiteit en ondernemendheid kwijt kan! 

Wat wij van jou verwachten:

- Goede kennis van PHP
- Ervaring met PHP frameworks
- Kennis van HTML/CSS
- Commercieel inzicht
- Ondernemend

Suite Seven groeit als kool en wij hebben hard iemand nodig die ons een niveau hoger tilt. We steken veel tijd in je begeleiding, want we zijn zelf ook gebaat bij een goed eindresultaat. Een extra overleg in een vergaderruimte of even sparren aan het bureau? Daar maken wij graag tijd voor. Het is belangrijk dat jij in ideale omstandigheden aan je opdracht kunt werken.

Jij hebt een streepje voor wanneer je kennis hebt van: 

- Workflow tools zoals Webpack of Gulp
- MVC Structuur
- Wordpress
- Magento
- Git (+ Gitlab, Github of Bitbucket)

Dit mag jij van ons verwachten:

  • Flexibele werktijden Ochtendmens, avondmens of geen van beide: geen probleem. Bij ons krijg je de ruimte om je werkdag flexibel in te delen.

  • Ruimte voor ontwikkeling Er is altijd wel iets te leren! Daarom krijg je bij ons de kans je te blijven ontwikkelen. Dus heb jij een gaaf event gezien waar je heen wilt of zou je graag een cursus volgen? Laat het vooral weten!

  • Echte invloed Ook wij kunnen nog genoeg leren. Daarom bieden we jou de mogelijkheid een afstudeeronderzoek uit te voeren die zeker niét direct de la in gaat

  • Baankans Heb jij jouw afstudeerstage bij ons gehaald en ben je toe aan een vaste baan? Wij bieden startende webdevelopers graag de kans aan het werk te gaan. Dus wie weet houd je een mooie baan aan de afstudeerstage over!

  • Tafeltennis Iedere pauze spelen wij wel een potje rond de tafel. Nou ja, spelen… Wij nemen het erg serieus. Misschien ben jij degene de die de koning van z’n troon stoot!

  • Gezelligheid: Bij ons is er in de pauze niet alleen de mogelijkheid voor een potje tafeltennis, maar ook bijvoorbeeld games als SuperSmash op de Ninendo Switch. 

  • De gezelligste borrels en uitjes: Iedere vrijdag een VRIJMIBO? Jazeker! Ook van gezellige bedrijfsuitjes zijn wij niet vies.. 
     

  • Lekker lunchen: Je lunch is geheel verzorgd, je kunt je broodtrommel dus thuis laten. Door onze lunchdame wordt iedere dag weer een heerlijke lunchpakket verzorgd!

 

Zie jij het dus wel zitten om je tanden in dit vraagstuk te zetten? Neem dan snel contact op.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering