Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

TechTribe
Fred. Roeskestraat 97
1069EE
Amsterdam

Afstudeerstage Cloud Native Dev bij Techtribe in Amsterdam


Lijkt het jou tof om de stap te maken naar het bouwen van cloud native business portalen met Typescript en AWS. Bij Techtribe zijn we deze stap aan het maken en geloven wij in cloud native business portalen. We werken serverless met AWS, Typescript en CDK. Alle applicaties direct opbouwen in de cloud, snel kunnen schalen en echt waarde toevoegen voor onze klanten.

Functieomschrijving

Techtribe zoekt een stagiair die zijn afstudeerstage wil lopen bij een organisatie gespecialiseerd in Cloud Native Business portalen. Jouw interesses liggen daarmee in het gebruik van de nieuwste technologie. Vandaar ben je op zoek naar een omgeving waar je cloud native kan werken om business portalen te bouwen.

Wie zijn wij?

Bovenal zijn wij Techtribe. Techtribe is de cloud native club binnen MakerStreet die bestaat uit een stuk of tien super gedreven back-end developers. Wij zijn gespecilaiseerd in het ontwikkelen van Serverless applicaties. De laatste tijd hebben gezien dat zowel klanten als ontwikkelaars een andere kant op willen. Vandaar dat wij een transisitie zijn gestart naar cloud native toepassingen op AWS. Daarvoor zoeken wij talent die ons kan helpen dit op te zetten.

Goed om te weten is dat TechTribe een zus heeft, TouchTribe, gespecialiseerd in API-first frontends. Denk hierbij aan React/ NextJs/ Contentful. Zo wordt bij elk platform de frontend door TouchTribe gebouwd waarbij TechTribe de focus ligt op backend en infra.

Naast TouchTribe zijn we onderdeel van een groter geheel: MakerStreet. Dit geeft ons de kans om de A-Merk klanten te bedienen met de tofste projecten in de markt. MakerStreet is een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies dat samen naar digitale perfectie streeft. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Wij zijn dan ook geen full-service agency, maar een netwerk van specialistische bureaus. Samen ontwikkelen we websites, apps, content en andere digitale oplossingen voor aardig belangrijke, mooie merken en organisaties als Albert Heijn, TMG, FinancialLease, Rabobank, HelloFresh en Spaces, om er maar een paar te noemen.

Vereisten

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een developer met een achtergrond in software development. Wij vinden een goede fit met de cultuur en het team belangrijk en daarnaast heb je interesse in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cloud native apps en platformen.  

We vragen niet van je om de hele dag code te kloppen, maar zijn op zoek naar iemand die energie haalt uit het onderzoeken en leren van nieuwe technologieën.

Handig om te hebben:

  • Interesse in cloud native software development op AWS. Ook wel serverless software development;
  • Kennis van één of meerdere programmeertalen. Bij voorkeur TypeScript of PHP.
  • Hebt kennis van verschillende architectuurprincipes als SOLID, microservices, reactive, 12 factor, e.d.;
  • Je bent klantgericht en kijkt graag mee naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden die geboden kunnen worden.
  • Ervaring met het bouwen van business portalen;
  • AWS certificering;
  • Typescript.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Stagevergoeding van €400 p/m op basis van 40 uur p/w. Mogelijk 32 tot 40 uur.
  • Een inspirerend netwerk van bloeiende bedrijven en vakidioten
  • Een hoop feesten, borrels en activiteiten
  • Een laptop naar keuze
  • Een VanMoof fiets 🚲

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering