Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

GROWx
Keienbergweg 26
1101GB
Amsterdam

GROWx: Software developers wanted!


Bij GROWx ontwikkelen we een volledig geautomatiseerde manier van vertical farming. Zonder bestrijdingsmiddelen en zo min mogelijk water, energie en afval. Daarom gebruiken we veel robots, sensoren en data. Voor het software team van GROWx zoeken we enthousiaste stagiaires of afstudeerders. Creative aanpakkers die kunnen communiceren en programmeren.

Wij zijn opzoek naar een stagiaire die mee kan komen werken in ons software team. We ontwikkelen software voor het organiseren, runnen en analyseren van het groeiproces van onze planten. Applicaties om robots aan te sturen of AWS service om sensordata te analyseren. Maar ook de firmware voor microcontrollers met sensoren.

Daarvoor worden meerdere talen gebruikt. Python, nodejs en kotlin. Heb je aantoonbaar (een git repo met commits) ervaring met 1 van deze backend talen en/of react als frontend taal?

Dan willen we je graag uitnodigen om in de komende periode bij ons stage te komen lopen en mee te ontwikkelen aan onze geautomatiseerde vertical farm. 

Wij bieden:

Marktconforme stagevergoeding
Gratis lunch met micro greens 
Ervaren begeleiding voor stage  en afstuderen 

Reageer dan met je CV, je repo en een motivatie.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica