Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Your Next Concepts
Europalaan 100 - 3R4
3526KS
Utrecht

Stage Softwareontwikkeling onderwijsapplicaties


Wij zijn op zoek naar een stagiair software development. Wil jij meewerken aan producten die dagelijkse door duizenden studenten en docenten gebruikt worden? Neem dan contact op om meer te weten komen over de mooie technische uitdagingen die we hebben liggen :)

Your Next Concepts is op zoek naar een stagiair software development. Op dit moment liggen er een aantal vernieuwende projecten die zich richten op het ontwikkelen van componenten in één van onze producten, gericht op datavisualisatie (frontend) en dataprocessing (back-end). Voor zowel front-end als back-end stages kun je dus bij ons terecht! Voorbeelden van mogelijke stageprojecten:

  • Uitbreiden van onze overzichten, rapportages en dashboards waarin verschillende gegevens samenkomen voor studenten, docenten, studiebegeleiders en management.

  • (door)ontwikkelen van koppelingen met externe systemen, denk aan synchronisatie met externe systemen (learning management systems bijv.), ontwikkelen API’s, performance-optimalisatie, etc.

De stageopdracht wordt in overleg samengesteld. Hierbij vinden wij het belangrijk dat elke stageopdracht een duidelijke en belangrijke onderzoekscomponent heeft..

Wij zijn…

maken innovatieve software voor onderwijsinstellingen, die opleidingen gebruiken om hun data (aanwezigheid, cijfers, etc.) nog beter te gebruiken voor onderwijsverbetering. Onze applicaties richten zich op het verzamelen (administreren), analyseren en presenteren van de data; en dat op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier! Zo helpen wij nu in de coronatijd het onderwijs met het bijhouden wie er op locatie is, zodat onderwijsgebouwen niet te vol raken én helpen wij studenten bij het kiezen van de minor die bij ze past. Hiervoor hebben wij twee applicaties: Academy Attendance en SQill.

Wij zoeken…

Iemand die het leuk vindt om te programmeren en graag bezig is met het strakker maken van de code en/of User Interface. Bij voorkeur heb je ervaring met een gedeelte van de volgende tools/talen: VueJS, Laravel, PHP, JavaScript, (S)CSS, serverbeheer en Git. Kortom: je streeft naar een goed resultaat en bent bovendien kritisch en leergierig.

Wij bieden…

een stage voor drie tot vijf dagen per week (in overleg bepalen we de precieze tijdsbesteding). Je krijgt veel vrijheid en werkt (mits dit veilig mogelijk is conform richtlijnen RIVM en je hier vertrouwt mee voelt) een aantal dagen hiervan op ons vette kantoor in Utrecht (Dotslash Utrecht, Europalaan 100) in een omgeving met veel andere start-ups en scale-ups. Het team bevat ervaren programmeurs die je graag verder helpen in je ontwikkeling en graag tijd voor je vrij maken. Daarnaast ontvang je natuurlijk een marktconforme stagevergoeding, gratis verzorgde lunch en iedere week een gezellige borrel.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering