Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Movigo Robotics
Küppersweg 89
2031 EB
Haarlem

Monitoring and Supervisor Tool (Web based)


MoviĜo Robotics is gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en implementeren van industrieel binnen en buiten robot oplossing voor horizontaal transport. Alle software voor deze systemen wordt door onszelf gebouwd. Op dit moment heeft MoviĜo Robotics drie opdrachten open staan. De studenten kunnen op korte termijn beginnen met de opdracht.

Supervisors van de AGV vloot krijgen op dit moment via een Thick Client tool toegang tot de statusinformatie van de voertuigen en de orderverwerking.

  • Onderzocht moet worden welke delen van dit systeem gemigreerd kunnen worden naar een web based versie van het programma. Moeilijkheid hierin is dat ook (near)realtime informatie van de voertuigen en de productieomgeving op een kaart zichtbaar moeten worden gemaakt.
  • Onderzoek de mogelijkheden voor signalering naar supervisors
  • Onderzoeken op welke manier en met welke infrastructuur deze informatie op diverse platform beschikbaar kan worden gemaakt. Gedacht kan worden daarbij aan: GSM, Tablets, schermen in de productieruimten, Signaallichten
  • Bouwen van delen van dit systeem

Er moet voor deze applicatie gecommuniceerd worden met de MoviĜo Site Fleet Management Software en met de MoviĜo Virtual Plant Software.

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica