Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Atos
Burgemeester Rijnderslaan 30
1185MC
Amstelveen

Stage SIMS opdracht bij Atos


Ben jij een IT student en volg jij een studie zoals HBO ICT, (Technische) Informatica, Software Engineering etc. en ben je geïnteresseerd in werken met nieuwe technologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw stage bij @Atos

Bij Atos stage lopen betekent dat je onder goede begeleiding een onderdeel uitmaakt van een gezellig team in ons Technology Lab in Amstelveen.

Elke student krijgt twee dedicated begeleiders; één technisch begeleider die jou kan helpen bij de technisch inhoudelijke aspecten van je stage en één product owner; je coach die je help en zal faciliteren waar nodig om het beste uit je stageperiode bij Atos te halen. Daarnaast draai je mee in het studenten scrumteam.

We bieden je ook de mogelijkheid om relevante trainingen en cursussen te volgen binnen de Atos Academy die bijdragen aan een stevig fundament voor je project. Tot slot hebben we binnen het Technology Lab altijd interessante nevenactiviteiten zoals Game nights, Hackatons, Dare2Share sessies, Young Atos en verschillende socials om het bedrijf en je collega’s te leren kennen!


Wat voor stage?

Het COVID-19 virus heeft de wereld er behoorlijk anders uit laten zien. Bijna alles is digitaal, zo ook de evenementen. Jullie hebben nu, of eerder al, te maken gehad met digitale stagemarkten en wellicht ook andere digitale evenementen.

Nu hebben wij een fantastisch idee! Waarvoor wij op zoek zijn naar een, Game Artist, Game Developer, Software Developer en een BIM afstudeerder.


Wat houdt de opdracht in een notendop in?

Wij willen een event platform gaan bouwen in Sims stijl, volledig gericht op (stage) beurzen. Hiervoor willen we tevens gebruik maken van wave field/distance echo. Wij zijn dus op zoek naar 4 enthousiaste afstudeerders in bovengenoemde richtingen, waarbij ieder een eigen onderdeel krijgt. Uiteraard wordt er wel veel samengewerkt binnen dit project.

Hebben we jou interesse gewekt? Bel dan zeker even in op het komende digitale stage event, dan kunnen we meer uitleg geven. Mocht dit niet lukken dan mag je ook altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.


Een baan bij Atos na je afstuderen?

Dat is natuurlijk altijd mogelijk. We hebben immers al nauw met elkaar samengewerkt. Jij hebt laten zien dat je een professional bent en wij hebben je laten kennismaken met de cultuur van Atos! Als het aan beide kanten bevalt kun je bijvoorbeeld instromen in diverse foundation programma’s.


Wat verwachten wij van jou?

 • Je volgt een HBO studie richting IT/software engineering/game development of BIM;
 • Je bent op zoek naar een afstudeerstage voor minimaal 4 maanden, bij voorkeur 6 maanden;
 • Je bent sociaal, communicatief sterk, energiek, positief ingesteld en houdt van aanpakken.


Wat wij jou te bieden hebben

 • Een prima stagevergoeding;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitdagende afstudeeropdracht;
 • Goede begeleiding;
 • Gepassioneerde collega’s;
 • Mogelijkheid om je netwerk binnen Atos uit te breiden en wellicht na je studie te benutten!

 
Waar wacht je op? Join us!

Wil je meer weten over een interessante stage bij Atos dan kun je contact opnemen met Wafae Oustou en/of Stefanie Terkers.
Wil je solliciteren? Wegens de AVG wetgeving willen je vriendelijk vragen om je CV te uploaden via onze website: https://jobs.atos.net/.


Over Atos

Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.

Atos zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt Atos op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd.

 

Geschikt voor studenten
 • Game Development
 • Software Engineering
 • System and Network Engineering/Cyber Security
 • Technische Informatica