Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Info Support
Kruisboog 42
3905TG
Veenendaal
HR

WCF Legacy to Web API


Verouderde technieken. Bij sommige klanten wordt het daardoor lastig een systeem nog te onderhouden. Een van onze klanten met dit probleem is een grote kredietverstrekker. Binnen deze opdracht onderzoek je hoe onderdelen van WCF gebruikt worden en hoe ze vertaald kunnen worden naar .NET API's.

Het probleem dat je in deze opdracht gaat oplossen is een doorn in het oog van een van de klanten van Info Support. Deze klant is een grote kredietverstrekker in Nederland. Jaarlijks verzorgen zij kredieten voor heel veel huishoudens. Dit gebeurt met behulp van software die jaren geleden is gemaakt. Deze software maakt gebruik van verouderde technieken en is hierdoor slecht onderhoudbaar.

Doordat deze verouderde techniek verspreid zit in het gehele landschap bij de klant, is het moeilijk om het systeem te onderhouden. Nieuwe features toevoegen is een te complexe en dure onderneming. Het is onduidelijk hoe en waar alle onderdelen van een WCF-service worden gebruikt.

De opdracht

Onderzoek hoe onderdelen van WCF gebruikt worden in een complex landschap en hoe deze naar nieuwe .NET API’s vertaald kunnen worden. Bewijs dat je WCF-services kan vertalen naar .NET API’s middels een PoC.

Ga voor deze en andere afstudeeropdrachten naar afstuderenbijinfosupport.com

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica