Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Quinty Millenaar
Waterbieslaan 13
1223rb
Hilversum

stage webdeveloper (frond-end + back-end)


Bezig met je studie en klaar voor een stage? Wil jij je skills in de praktijk brengen en deel uitmaken van een jong en ondernemend team? Wij ontwikkelen digitale educatieve games voor mooie klanten! Wij zijn elke dag bezig met serious games en kunnen wel iemand gebruiken die onze ideeën om kan toveren naar een werkend product! We verwachten dat je verantwoordelijkheid neemt en ondernemend ben.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage help je onze developers met het ontwikkelen van verschillende projecten en producten. Jullie zorgen er samen voor dat alles binnen planning en budget en naar wens van de klant opgeleverd wordt. We zorgen ervoor dat je onder de juiste begeleiding de stap maakt van theorie naar praktijk. Bij ons werk je niet aan interne projecten die op de plank komen te liggen, maar je draagt direct bij aan de output van het team!

 

Ons werk

Wij geloven dat je het meeste leert van een ervaring. Onze leerervaringen zijn dan ook gericht op het motiveren van mensen. Immersive learning noemen we dat. Onze werkzaamheden bestaan uit maatwerk-opdrachten en het ontwikkelen van producten. We combineren game design, techniek en didactiek om leren zo aantrekkelijk en effectief mogelijk te maken. Dit doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals: Anne Frank Stichting, Luchtverkeersleiding Nederland, Kenniscentrum Sport & Bewegen, Oxfam Novib en nog vele anderen. Komend jaar maken we de stap van maatwerk naar productontwikkeling, daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

 

Wat staat je te wachten?

       een leuke stageplek voor 32 of 40 uur

       flexibele werktijden

       €300,- stagevergoeding per maand

       een mooi kantoor met alle voorzieningen (als we weer mogen reizen 😊)

       leuke collega’s en een leerzame omgeving

 

Jij hebt ervaring met

       HTML/CSS

       JS (JavaScript), React

 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management