Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Sogeti
Lange Dreef 17
4131 NJ
Vianen

Afstuderen als Java Developer


De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst! Wij gaan hier juist een leuke afstudeerperiode van maken! Bij ons kom je terecht in een gezellige en inspirerende omgeving waar iedereen vol enthousiasme met het vak van Software Development bezig is.

Je wordt onderdeel van onze actieve Java Community, met meer dan 100 collega’s die allemaal een passie hebben voor de ontwikkeling van state-of-the-art Java-applicaties. Zo heb jij de juiste mensen om je heen om veel te leren!

Wie ben jij?Je zit in je laatste jaar van je HBO of WO opleiding in de richting van Software Development en hebt een grote passie voor het vak. Nu zoek je een afstudeeropdracht waarin je jouw talent en creativiteit kunt laten zien. Je bent geïnteresseerd in OOP- en FP-talen als Java, Kotlin en andere JVM-talen. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je krijgt de vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven. Wij zorgen dat je hier genoeg input voor krijgt. Met de hulp van inhoudelijke professionals wordt jouw opdracht gefinetuned.

Wat bieden wij? Gedurende jouw afstudeerstage ontvang je zowel persoonlijke-, als inhoudelijke begeleiding. Dit doen wij onder andere door middel van inhoudelijke reviews met stagebegeleiders en feedback van jouw mede afstudeerstudenten. Zo ben je verzekerd van de handvatten die je nodig hebt om van jouw stage een succes te maken. Daarnaast krijg je toegang tot onze Sogeti Academie om trainingen en cursussen te volgen, zodat je straks een voorsprong hebt op jouw medestudenten in de arbeidsmarkt. Als onderdeel van de Java Community profiteer je van actieve kennisdeling en van gezellige activiteiten voor ontspanning. Je kunt aansluiten bij onze leerzame online Meetup events en deelnemen aan onze Java Friday activiteiten, die soms tot in de late uurtjes duren! Een ander voordeel van afstuderen bij Sogeti is dat het mogelijk is je carrière bij Sogeti een vervolg te geven met een vast contract, te beginnen met een traineeship van drie weken vanuit Ohio University. Wie wil dat nou niet? Solliciteer dus snel!

De volgende groep start weer in september 2021!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering