Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Sogeti
Lange Dreef 17
4131 NJ
Vianen

Afstuderen bij Microsoft


De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst! Wij gaan hier juist een leuke afstudeerperiode van maken! Je komt terecht in een gezellige omgeving waar iedereen vol enthousiasme met zijn passie bezig is.

Je wordt onderdeel van onze Cloud Development & Data divisie. In deze divisie word je onderdeel van de Microsoft community die zeer gespecialiseerd is met allemaal gecertificeerde collega’s en zelfs drie Microsoft MVP’s (Most Valuable Professional). Sogeti is niet voor niets al meerdere keren Microsoft Partner of the Year geworden.

Wie ben jij?Je zit in je laatste jaar van je HBO of WO opleiding in de richting van Software Development en hebt een grote passie voor het vak. Uiteindelijk wil je aan de slag als frontend , backend of fullstack developer. En zoek je een afstudeeropdracht binnen één van deze vakgebieden? Dan zit je bij ons aan het juiste adres!

Je krijgt de vrijheid om je eigen opdracht vorm te geven. Wij zorgen dat je hier genoeg input voor krijgt. Met de hulp van inhoudelijke professionals wordt jouw opdracht gefinetuned.

Wat bieden wij?Gedurende jouw afstudeerstage ontvang je zowel persoonlijke-, als inhoudelijke begeleiding. Dit doen wij onder andere door middel van inhoudelijke reviews met stagebegeleiders en feedback van jouw mede afstudeerstudenten. Zodat jij uiteindelijk zoveel mogelijk handvaten hebt om stage tot een succes te brengen. Daarnaast krijg jij toegang tot onze Sogeti Academie om trainingen en cursussen te volgen, zodat je een voorsprong krijgt op jouw medestudenten in de arbeidsmarkt.Een ander voordeel van afstuderen bij Sogeti is een mogelijkheid tot een vast contract plus drie weken Ohio in ons Traineeship! Wie wil dat nou niet? Solliciteer snel!

De volgende groep start weer in september 2021!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering