Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Guidion
James Wattstraat 77 M
1097 DL
Amsterdam

Data Analist stage


Als Data Analist stagiair werk je mee aan het opstellen van KPI’s en het doen van advanced analytics op diverse onderwerpen. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het inzichtelijk maken van cijfers over de logistieke voorraden, de kwaliteit van onze installatie- en onderhoudsmonteurs, klantervaringen en procesverbeteringen.

Dit is Guidion

We leveren en innoveren technische diensten in en om het huis. Dit doen we vanuit een omgeving waar ondernemerschap, aandacht voor elkaar, ontwikkeling en plezier een centrale plek hebben. Met 1.000.000 klantbezoeken per jaar slaan we de brug tussen technisch vakmanschap en een unieke klantreis. Met ons eigen digitale platform en de nadruk op hoogwaardige interactie van mens tot mens. We werken in opdracht van onze partners (B2B2C) onder meer in de Telecom- en Energiesector. Voor de uitvoering van technische diensten werken we samen met een groot netwerk van zelfstandig ondernemers; vakbekwame techneuten met oog voor klantbehoeften. In co-creatie met onze partners veranderen we het traditionele speelveld door het creëren van klantwaarde, operationele efficiëntie, digitale oplossingen en nieuwe inkomstenstromen. Wij zijn Customer Experience specialisten!  

Dit is de stage

Als Data Analist stagiair werk je mee aan het opstellen van KPI’s en het doen van advanced analytics op diverse onderwerpen. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het inzichtelijk maken van cijfers over de logistieke voorraden, de kwaliteit van onze installatie- en onderhoudsmonteurs, klantervaringen en procesverbeteringen. Dit doe je voor onze partners en de afdelingen binnen Guidion. Daarvoor sta je regelmatig met hen in contact om af te stemmen aan welke inzichten er behoefte is. Voor het uitvoeren en verder verbeteren van de rapportages importeer, verwerk en onderhoud jij de data. Daarnaast voorzie jij het team en de partner van adviezen op basis van gemaakte data analyses. Ook denk je mee over hoe handmatige taken kunnen worden geoptimaliseerd/geautomatiseerd.

Dit ben jij

Je bent analytisch en nauwkeurig en ziet verbanden waar anderen die niet zien. Je weet informatie makkelijk te structuren en bekijkt deze altijd kritisch. Je gaat op zoek naar verbeteringen en wil tot in detail weten hoe iets in elkaar zit. Je hebt ervaring met het inzichtelijk maken van data met behulp van SQL en R/Python. Daarbij is het een pré als je ervaring hebt met de volgende tools/talen: Microsoft Power BI en AWS.

Dit krijg je erbij

  • Een omgeving waar ondernemerschap, aandacht voor elkaar, persoonlijke ontwikkeling en plezier centraal staan #candoisyou #letsgrow #sharethefun #happytohelp
  • Interne Masterclasses over o.a. Customer Experience en What do I want to Learn @ Guidion
  • Mogelijkheid om hybride te werken met ons kantoor in Amsterdam als centrale ontmoetingsplek
  • Verschillende crews en clubs waar je bij kunt aanhaken, zoals Team Green, Diversity & Inclusion, Share-the-Fun, The Bookclub, The Ringmasters en nog veel meer. Vraag hier vooral over door tijdens je kennismakingsgesprek :)
  • Je ontvangt een stagevergoeding van 450 euro per maand
  • En een goede dosis plezier en interessante activiteiten, zoals hét Zomer- en Winterfeest, de Daily, Guidion Clubhouse, Pizza Bier & Vragen. Lees hiervoor vooral ons Guidion Manifest.

Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica