Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Create BV
Wognumsebuurt 3
1817 BH
Alkmaar

Back-end developer stagiair (meewerkstage)


Ben jij net zo dol op impact maken als wij? Schrik jij niet van technische uitdagingen en ondersteun jij tijdens je stage graag een enthousiast team van developers? Wij zijn op zoek naar een back-end developer stagiair die bij ons de uitdaging aan durft!

Ben jij de back-end stagiair die wij zoeken? Wij zijn erg benieuwd naar jou! Solliciteer en vertel ons waarom jij ons team wil komen versterken.

 

Wat ga je doen?

Als back-end developer stagiair ben je onderdeel van een team. Je ondersteunt het team met werkzaamheden en werkt mee met allerlei projecten. Natuurlijk krijg je goede begeleiding van onze back-end developers, maar we geven je ook veel vrijheid om zelf aan de slag te gaan. Ondanks dat we gedeeltelijk nog thuiswerken verzekeren we je van genoeg contact met je collega’s en een goede begeleiding. Zo zal je bij Create een hoop nieuwe ervaring en kennis opdoen over het vak!

 

Wat vragen wij van jou?

🎓 Hbo-student;

📚 Meewerkstage;

👨‍💻👩‍💻 Ervaring met PHP of een andere object-georiënteerde taal;

⚙️ Kennis van SCRUM;

😎 Zelfstandige werker;

👍 Leergierig, gemotiveerd en een proactieve houding.

 

Wat bieden wij?

Create biedt een ontspannen werksfeer. Vanwege de ontwikkelingen wat betreft corona bieden wij ook de mogelijkheid om thuis te werken. Op kantoor hebben wij maatregelen getroffen om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren en met z'n allen veilig te kunnen werken.

Tijdens de lunch krijg je de mogelijkheid om met collega's te pingpongen, gamen of gewoon gezellig te zitten eten. Ook organiseren wij om de paar weken een Mystery Friday, waarin wij met het hele team een activiteit gaan doen. Niemand weet wat, maar een ding is zeker. Het wordt ontzettend leuk!

 

Waarom Create?

Wij zijn een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Impact maken is voor ons ontzettend belangrijk en we werken elke dag hard om onszelf en de wereld te verbeteren. Door ons team van gedreven experts lopen wij op technisch gebied voorop en laten wij de concurrentie ver achter ons. Wij hebben veel expertise in huis en zijn elke dag bezig om dit nog hoger te krijgen, bijvoorbeeld door het regelmatig bezoeken van congressen en trainingen. Bij Create krijg je enorm veel vrijheid om alles op je eigen manier te doen.

Pas jij helemaal bij deze vacature en ben jij klaar om bij Create het verschil te maken? Dan ontmoeten wij je graag! Omdat wij de regels omtrent het coronavirus opvolgen is een online oriëntatiegesprek ook altijd mogelijk.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica