Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Therapieland
Nieuwendammerdijk 528
1028BX
Amsterdam

Game Development / Unity stage


Wij zijn Therapieland, een jong bedrijf met een inspirerend VR-team. Therapieland is een online platform dat ingezet wordt als ondersteuning bij een psychologische behandeling. In onze Blikopener-app maken wij VR-ervaringen die bijdragen aan de behandeling van patiënten.

In jouw stage kom jij in ons Blikopener team; een jong, enthousiast en ervaren team! Gezamenlijk werken jullie aan de app nog beter en mooier maken. Je werkt aan nieuwe programma's en functionaliteiten in de app en neemt actief deel aan overleggen.

 

Wij zoeken iemand die..

- student Game Development is of een soortgelijke opleiding doet;

- thuis is in Unity3D en kennis heeft van C#;

- een voorliefde voor nette en gestructureerde code heeft;

- kennis of passie heeft voor virtual reality;

- een enthousiaste en creatieve geest heeft;

- graag meedenkt en initiatief neemt;

- goed kan samenwerken;

- zelfstandig is;

- goed is met deadlines;

- affiniteit heeft met de gezondheidszorg;

 

Wat bieden we jou? We bieden jou een plek om jezelf te ontwikkelen, waar je kunt werken met de nieuwste technieken op het gebied van VR. Je gaat werken in een omgeving waar we talent herkennen en belonen: jouw ideeën zijn welkom! Therapieland is een hecht en jong team met een frisse kijk op het nieuwe werken en aandacht voor het individu. Daarnaast krijg je (als corona onder controle is en we weer op kantoor zijn) een taart op je verjaardag, gezellige lunches met prachtig uitzicht over het IJ en gezellige borrels. Zolang corona heerst krijg je op afstand een betrokken team, die ondanks dat alles digitaal is toch veel persoonlijk contact heeft! Kortom, wil jij niet alleen een superleuke stage lopen met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden, maar wil je ook nog iets bijdragen aan de maatschappij? Solliciteer dan direct!


Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering