Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Kabisa
Daalwijkdreef 47
1103AD
Amsterdam - Zuidoost

Stage opdracht - Digitale Trotsmuur (HTML, CSS, TypeScript,


Wil je jezelf ontwikkelen en de top bereiken? Kabisa is op zoek naar Software Engineering studenten met kennis van- en affiniteit voor frontend development, die in zijn voor een interessante afstudeeropdracht. Werken bij dit groeiende bedrijf biedt jou de kans veel te leren in een interessante omgeving.

Wij hebben een passie voor techniek, zijn ware ‘masters of technology’ en hebben een extreme focus op kwaliteit van software. We zijn alleen tevreden als onze klanten dat ook zijn. Ons portfolio bestaat uit klanten zoals: Philips, ASML, Vodafone, Fatboy, Seacon Logistics en nog veel meer.

 

Omschrijving

Bij Kabisa werken we hard aan onze Big Hairy Audacious Goal (BHAG): In 2030 werkt Kabisa tegelijkertijd aan 100 toonaangevende applicaties waar je trots op bent. We vinden het erg belangrijk dat de klant én wij zelf trots zijn op de projecten waar we aan werken. Om op een ludieke manier zichtbaar te maken op welke projecten we trots zijn hebben we op onze kantoren een “Trotsmuur” gebouwd. Je leest er alles over in deze blogpost.

 

In tijden van Corona wordt er echter nog maar weinig op kantoor gewerkt en de fysieke Trotsmuur krijgt daardoor veel minder aandacht dan voorheen. Om hier verandering in te brengen willen we een digitale (online) Kabisa Trotsmuur ontwikkelen. Natuurlijk is het streven dat deze opdracht óók op de Trotsmuur komt en daarom willen we dan ook flink uitpakken met een zeer fancy Trotsmuur webapplicatie. Denk daarbij aan een mooi design en gebruik van animaties en motion.

 

Gewenste eindresultaat
Voor deze opdracht:

  • Ga je onderzoeken wat de requirements zijn voor deze applicatie. Er zijn verschillende stakeholders binnen het bedrijf en meer ideeën dan uren in de week.

  • Ontwikkel je een webbased Trotsmuur applicatie op basis van het Kabisa Success Process en onze Craftsmanship best practises zoals Test Driven Development, Clean Code en CI/CD.

  • Maak je gebruik van React en TypeScript.

  • Zorg je dat de content van de Trotsmuur beheert kan worden in een gebruiksvriendelijk CMS.

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering