Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

marleen van der honing
Dampten 26
1624 NR
Hoorn
Informatisering en Innovatie

Vacature/stage Functioneel Applicatie Beheerder (Hoorn)


Op zoek naar een baan of afstudeerstage met pit én een missie? Ervaring niet vereist, wel enthousiasme, gedrevenheid en motivatie. Als het gebied applicatiebeheer op het sociaal domein bij jou past, je er werken wilt of een afstudeerstage wilt volgen, kom ik graag in contact met jou. Reageren kan tot 26 juni 2021.

WerkSaam Westfriesland staat voor werk, ontwikkeling en inkomen. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Dit zijn mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. Zolang werken nog een stap te ver is, zorgen wij voor inkomensondersteuning. Medewerkers registreren data bij hun werkprocessen in een applicatie gericht op dit vakgebied. We zijn vooruitstrevend en gemotiveerd een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren en medewerkers hierbij te ondersteunen.

Als functioneel applicatie beheerder bij WerkSaam sta je voor de uitdaging om vragen en wensen van gebruikers te prioriteren, beoordelen en vertalen richting de applicatie. Je beheert en onderhoud de applicaties, houdt daarbij rekening met communicatie, stemt planning af, coördineert.

Je hebt geduld en krijgt energie van het overdragen van kennis. Je bent daarbij klantgericht en brengt ge- en ongevraagd je advies uit. Je wordt blij van het ondersteunen en instrueren van gebruikers én het oplossen van meldingen. Je bent proactief en denkt optimistisch mee in oplossingen.

Er wordt de tijd voor je genomen om je het vakgebied eigen te maken. We geven je alle tools om te kunnen leren en om je te kunnen ontwikkelen. We vinden het leuk schoolverlaters een stukje van ons vakgebied mee te kunnen geven.

Je vindt balans tussen samenwerken en resultaten behalen. Ben jij enthousiast, gedreven én gemotiveerd, dan ben jij degene die we zoeken!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management