Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Klippa
Overhoeksplein, 1
1031KS
Amsterdam
A'dam toren

HBO-afstudeerstage bij een internationale software scale-up


Voor ons kantoor in de A'dam toren in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige en tech-savvy HBO-afstudeerstagiair. Naast het schrijven van je scriptie ben je tijdens je stage verantwoordelijk voor de implementatie en soepele onboarding van nieuwe klanten op ons cloud platform. We leiden je tijdens je stage op tot productspecialist, met als doel je een contract aan te bieden!

Om onze groeiplannen te realiseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste, commercieel ingestelde HBO-afstudeerstagiair die het leuk vindt om door te groeien tot Productspecialist in ons team. Kom jij ons team versterken in ons kantoor in de ADAM toren in Amsterdam? 

Naast het schrijven van je scriptie ben je tijdens je stage samen met de Product Owner verantwoordelijk voor de implementatie en soepele onboarding van nieuwe klanten en het helpen van bestaande klanten om optimaal van Klippa gebruik te maken. Je bent tech-savvy, vindt het leuk om complexe vraagstukken op te lossen en krijgt energie van het verkopen, uitleggen en implementeren van een product. Hierbij werk je nauw samen met de Product Owner en het Sales team. Indien dit je afstudeerstage is, dan maken we uiteraard voldoende tijd voor het schrijven aan je scriptie.

Een nadere omschrijving van de stage is te vinden op: Link naar stage


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management