Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Tweakers.net
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL
Amsterdam
INIT

Stage front-end development


Heb je interesse in front-end development en user testing en droom je ervan mee te mogen denken over de doorontwikkeling van de grootste techsite van Nederland? Dan zoeken we jou! Als stagiair ondersteun je het product-development team bij het verbeteren van de UX van Tweakers. Je ondersteunt het team bij de dagelijkse werkzaamheden en bij het ontwikkelen en testen van nieuwe concepten.

Heb je interesse in front-end development en user testing en droom je ervan mee te mogen denken over de doorontwikkeling van de grootste techsite van Nederland? Dan zoeken we jou!

 

Als stagiair ondersteun je het product-development team bij het verbeteren van de UX van Tweakers. Je ondersteunt het team bij de dagelijkse werkzaamheden en bij het ontwikkelen en testen van nieuwe concepten. Verder help je bij het optimaal inrichten van de Pricewatch en je doet kwaliteitscontroles bij het opleveren van nieuwe functionaliteit.

Werkzaamheden

  • Proactief uitwerken van A/B-tests

  • Concepten/code uitwerken voor kleine UX-vraagstukken

  • Meedenken over grote UX-vraagstukken

  • Maken en testen van nieuwe functionaliteiten voor release

  • Je maakt deel uit van het Scrumteam van Tweakers

  • Front-end development ondersteuning bij user testing

Je helpt bij de dagelijkse werkzaamheden van het Tweakers productteam. 

 

Wie zoeken wij

We zoeken een gemotiveerde en enthousiaste student die zich specialiseert op het gebied van front-end development Je hebt het vermogen om wensen om te zetten in code concepten, bent niet bang om feedback te vragen (en te ontvangen) en haalt er energie uit om continu te verbeteren. Je durft te proberen en bent in staat onderzoek, analyse en uitwerking te combineren. Je hebt een passie voor online en loopt zelf voorop in technologie. Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet je ook in een team goed staande te houden.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende stageplaats binnen een ambitieuze en boeiende leeromgeving met afwisselend werk, goede begeleiding en leuke collega's. Een unieke stage om front-end development ervaring op te doen bij een mooi merk, met de meeste user feedback denkbaar. Uiteraard geven we je een prima stagevergoeding.

 

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar Sander den Heijer, Manager Product Tweakers.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering