Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

September
Steenovenweg 8
3532 AE
Utrecht

Digital Agency September zoekt een Stagiair Development


Als lid van ons development team ga je samen met je collega's aan de slag met allerlei projecten, van een kleine website voor een tijdelijke campagne tot aan enkele van onze bedrijfskritische SaaS-applicaties. En alles er tussen in. Tijdens je stage ga je werken aan al deze facetten. Het opstellen van requirements, ontwikkelen, applicaties testen, code reviews schrijven en projecten lanceren.

Over ons.

September maakt websites, webapplicaties en platforms. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we realiteit van sterke ideeën. 

Bij September ben je aan het goede adres als je zoekt naar professionals in creatie, strategische denkkracht en beheersing van complexe technieken. Want als je een goed idee hebt, zoek je het beste team om het samen digitaal waar te maken. 

Wij krijgen energie van simpele uitdagingen op de beste manier uitvoeren - en complexe uitdagingen zo simpel mogelijk te maken.

Vaak zijn we bezig met digitale producten, zoals SaaS-oplossingen. Of maken we een interactieve stadswandeling als aanvulling op een tentoonstelling. Of realiseren we online platform voor een jaarlijks digitale conferentie voor de muziekindustrie.

Een keer in de zoveel tijd doen we echt een gekke move en bouwen we bijvoorbeeld interactives voor een nieuw museum, of starten we zelf een plantenruilplatform. We hebben onder onze studio ook brainstormlocatie Alfred, welke ook prima dienst doet als ons vrijdagmiddagkroeg. Wanneer dat weer kan, natuurlijk.

Meer weten over wat we allemaal doen en maken? 👉 Klik hierrr.

De stage.

Als lid van ons development team ga je samen met je collega's aan de slag met allerlei projecten, van een kleine website voor een tijdelijke campagne tot aan enkele van onze bedrijfskritische SaaS-applicaties. En alles er tussen in.

Jij bent een ambitieuze (web)developer in de dop, werkt er al een beetje aan in je vrije tijd en op je studie, en bent klaar om gas te geven en dit in de praktijk te laten zien.

Onze developers zijn essentieel voor ons proces. Als een van de laatste schakels komt hier alles bij elkaar: de online strategie, de customer journeys en het ontwerp, de gedroomde functionaliteit, de kwaliteitscontrole en tests - en natuurlijk een blije eindgebruiker én opdrachtgever.

Tijdens je stage ga je werken aan al deze facetten. Het opstellen van requirements, ontwikkelen, applicaties testen, code reviews schrijven en projecten lanceren.

Bij September zijn we helder in keuzes die we maken over onze development stack. We werken voornamelijk in PHP en Javascript, met bijvoorbeeld Vue, Laravel, Wordpress of Node. We maken graag dingen die duurzaam zijn en lang draaien en waar aan gewerkt kan worden door zoveel mogelijk developers - en niet omdat we de nieuwste shiny dingen willen uitproberen. Daar hebben we September Labs voor, of onze Dev-weken.

En dat alles met een nette stagevergoeding, begeleiding van een senior developer, een open en gezellige werksfeer en free lunch op kantoor 🥪.

🎉 Kan niet beter toch?

Functie-eisen

- Je bent HBO- of WO- student aan een creatieve of it-gerelateerde opleiding
- Ervaring met front- en/of backend development (hobby, school, werk)
- Inventief, oplossingsgericht, teamplayer en een beetje een perfectionist
- Ideeën en keuzes kan je onderbouwen
- Niet bang om af en toe echt even gas te geven

- Minimaal 4 maanden beschikbaar vanaf 1 september 2021.

Wij bieden je ervaring, begeleiding, een fijne werkplek mét Macbook, gratis lunch op kantoor en een prima stagevergoeding. 

Enthousiast geworden? Klik hier voor meer informatie! 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering