Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Bold Commerce
Teleportboulevard 128
1043EJ
Amsterdam

Meeloopstage Frontend Developer


Ben je een software engineer met een passie voor mooie, goed werkende en dito presterende frontends? Dan hebben wij een mooie stage voor je. Je werkt mee aan de frontends van webshops die er gelikt uit moeten zien, maar ook lekker snel moeten zijn, met een hoge Pagespeed score.

WIJ ZIJN
Bold Commerce, een gespecialiseerde Magento implementatiepartner uit Amsterdam. We bouwen en onderhouden ‘cut-to-the-bone’ webwinkels op basis van het open source platform Magento. We mogen werken voor mooie klanten zoals Loavies, Passa Sports (tennisdirect, voetbaldirect, hockeydirect) en Vlisco.


WIJ ZOEKEN
Informatica Studenten die zich graag ergens in vastbijten en niet bang zijn om in het diepe te springen. Ondersteund en aangemoedigd door een team van specialisten ga je hier echt veel leren. Je gaat niet aan de slag met een fictieve opdracht die in een lade verdwijnt maar je gaat dingen bouwen die je na oplevering op productieomgevingen terug zult vinden.

Je interesse gaat meer uit naar de frontend dan de backend. Je vindt CSS tof, deinst niet terug voor de nodige Javascript en hebt al wat ervaring met Javascript frameworks zoals Alpine, Vue of React.

We verwachten van je dat je technisch al behoorlijk beslagen ten ijs treedt als je je bij ons meldt. Met een gezonde dosis zelfredzaamheid, doorzettingsvermogen en een passie voor programmeren moet je vervolgens de klus zeker kunnen klaren. Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Als je communicatief vaardig bent en op z'n tijd van een lekker speciaalbiertje houdt is dat helemaal mooi meegenomen.

Je kunt bij ons terecht voor diverse disciplines, bijvoorbeeld met een focus op backend (MVC, veel design patterns) of frontend (SASS/CSS, HTML5, Bootstrap). De stage- of afstudeeropdracht stemmen we af op de projecten die we hebben lopen en natuurlijk jouw interessegebied en capaciteiten.

WIJ BIEDEN
Je een vrije, ontspannen omgeving, volop ruimte voor je creativiteit en verantwoordelijkheid, flexibiliteit, borrels, luxe lunch, mooie klanten, fijne werkomgeving, leuke collega's, een prima stagevergoeding en na afronding van je stage of opleiding wellicht een vaste aanstelling in ons team!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering