Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Bold Commerce
Teleportboulevard 128
1043EJ
Amsterdam

Meeloopstage Backend Developer


Als stagiair back-end developer ontwikkel je voornamelijk in PHP. Tijdens het ontwikkelen werk je in Magento met het MVC model, REST API’s en veel design patterns. Ook zal je onder meer te maken krijgen met technieken zoals RabbitMQ, Elasticsearch, MySql, Redis en Varnish.

WIJ ZIJN
Bold Commerce, een gespecialiseerde Magento implementatiepartner uit Amsterdam. We bouwen en onderhouden ‘cut-to-the-bone’ webwinkels op basis van het open source platform Magento.
Ons klantportfolio bestaat uit mooie high-traffic klanten zoals Akzo Nobel, Loavies, Vlisco en Passa Sports (tennisdirect.nl, voetbaldirect.nl, hockeydirect.nl).
 
Bij Bold denken we aan kwaliteit. Zo ontwikkelen we onder meer met een OTAP-straat, een batterij geautomatiseerde tests en doen we peer-reviews zodat we trefzeker kunnen ontwikkelen en snel kunnen schakelen.

WIJ ZOEKEN
Studenten Informatica (richting Software Engineering) die zich graag ergens in vastbijten en niet bang zijn om in het diepe te springen. Daar staat tegenover dat je bij ons ook veel kunt leren. Je gaat niet aan de slag met fictieve opdrachten die in de kast verdwijnen maar je gaat dingen bouwen die je na oplevering op productieomgevingen terug zult vinden.
 
Bij Bold krijg je daarnaast volop de ruimte om jezelf bloot te stellen aan bijvoorbeeld het onderzoeken van nieuwe technologieën, bezoeken van conferenties, trainingen en het volgen (of geven) van interne kennissessies.


JOUW WERKZAAMHEDEN
Als back-end developer ontwikkel je voornamelijk in PHP. Tijdens het ontwikkelen werk je in Magento met het MVC model, REST API’s en veel design patterns. Ook zal je onder meer te maken krijgen met technieken zoals RabbitMQ, Elasticsearch, MySql, Redis en Varnish.

Door het grote modulaire Magento ga je uiteenlopende modules ontwikkelen en zal je door hoge bezoekersaantallen op de shops voor uitdagende vraagstukken komen te staan.
Ook krijg je de mogelijkheid om je Magento certificering te halen.


WIJ BIEDEN
Je een vrije omgeving, ruimte voor je creativiteit en verantwoordelijkheid, flexibiliteit, borrels, luxe lunch, mooie klanten, fijne werkomgeving, leuke collega's, een stagevergoeding €400 en na afronding van je stage of opleiding wellicht een vaste aanstelling in ons team!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering