Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Bold Commerce
Teleportboulevard 128
1043EJ
Amsterdam

Afstudeeropdracht - Smartphone barcode scanner in webshops


Je gaat onderzoek doen naar het gebruik van smartphone features zoals de camera in een webshop. In B2B webshops kunnen klanten dan bijvoorbeeld de barcodes scannen van producten, aan de hand van de gescande barcode het product opzoeken in de webshop en die direct in de webshop bestellen. Je gaat hiervoor gebruik maken van de MediaDevices Web API die beschikbaar is in alle moderne browsers.

Het is niet alleen zaak om de applicatie cross-browser en cross-device functioneel te maken, maar dat ook de gebruikerservaring zo prettig mogelijk is. Het moet makkelijk in gebruik zijn. Dit betekent naast het aansturen van de camera, dat ook de interface op de webshop goed in elkaar moet zitten. Daarnaast moet er aan de hand van de barcode in de database (Elasticsearch) gezocht kunnen worden.

Je krijgt dus zowel te maken met frontend (UX, Javascript, CSS) als backend (serverside zoeken).

Dit is geen fictieve opdracht, een klant van ons is daadwerkelijk op zoek naar een dergelijke oplossing. Dus na het bouwen gaat het ook echt gebruikt worden.

 

WIJ ZIJN
Bold Commerce, een gespecialiseerde Magento implementatiepartner uit Amsterdam. We bouwen en onderhouden ‘cut-to-the-bone’ webwinkels op basis van het open source platform Magento.
Ons klantportfolio bestaat uit mooie high-traffic klanten zoals Loavies, Vlisco en Passa Sports (tennisdirect.nl, voetbaldirect.nl, hockeydirect.nl).

Bij Bold denken we aan kwaliteit. Zo ontwikkelen we onder meer met een OTAP-straat, een batterij geautomatiseerde tests en doen we peer-reviews zodat we trefzeker kunnen ontwikkelen en snel kunnen schakelen.

WIJ ZOEKEN
Studenten Informatica (richting Software Engineering) die zich graag ergens in vastbijten en niet bang zijn om in het diepe te springen. Daar staat tegenover dat je bij ons ook veel kunt leren. Je gaat niet aan de slag met fictieve opdrachten die in de kast verdwijnen maar je gaat dingen bouwen die je na oplevering op productieomgevingen terug zult vinden.

Bij Bold krijg je daarnaast volop de ruimte om jezelf bloot te stellen aan bijvoorbeeld het onderzoeken van nieuwe technologieën, bezoeken van conferenties, trainingen en het volgen (of geven) van interne kennissessies.

WIJ BIEDEN
Je een vrije omgeving, ruimte voor je creativiteit en verantwoordelijkheid, flexibiliteit, borrels, luxe
lunch, mooie klanten, fijne werkomgeving, leuke collega's, een stagevergoeding van €400 en na afronding van je stage of opleiding wellicht een vaste aanstelling in ons team!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering