Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Chief IT
Reactorweg 301
3542AD
Utrecht

Afstudeerstage Full-Stack Developer


Je gaat onderzoek doen naar de voordelen en nadelen van 'headless' e-commerce oplossingen. Daarnaast onderzoek je ook de combinatie van het gebruik met een headless CMS. Naast het onderzoek ga je ook een stuk implementatie doen met gebruik van de laatste technieken als: .NET 5/6 en Angular of React. Dit allen komt samen in Azure en Azure DevOps.

Dit is een volledig 'green field project' wat wil zeggen dat er volledige vrijheid is betreft het onderzoek en implementatie van deze opdracht. Wat deze opdracht interessant maakt is dat hij erg breed is, je krijgt bijvoorbeeld te maken met een stuk frontend, backend, UX, CI/CD en cloud. Dit klinkt natuurlijk erg overweldigend, daarom zullen wij met onze 20 jaar ervaring jou daar natuurlijk in begeleiden om de opdracht succesvol af te ronden.

Wie zijn wij?
Bij Chief IT draait het om mensen en hun passie voor technologie. Mensen die de klanten een helpende hand bieden door hun kennis, passie en vaardigheden te delen waardoor we geavanceerde technologieën toe kunnen passen en daarmee hoogwaardige oplossingen kunnen bieden om de IT naar een hoger niveau te tillen. Een plek waar alles kan, waar mensen zich verenigen. Een plek waar vertrouwen is, vrijheid, mogelijkheden om te groeien en het beste uit jezelf te halen.

Wie ben jij?
Een enthousiaste en gemotiveerde student (developer) die zich graag ergens in vast bijt en niet bang is om in het diepe te springen. Daarnaast kan je goed zelfstandig en gedisciplineerd werken. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en je bent enorm gepassioneerd over hetgeen wat je doet. Daar staat tegenover dat je bij ons ook veel kunt leren doordat wij geruime ervaring hebben in de meest uiteenlopende sectoren. Je gaat aan de slag met een echte usecase die uiteindelijk ook in productie genomen zal worden.

Wat bieden wij?
Bij Chief IT geloven we in mensen, daarom bieden wij jou:

  • Een toffe opdracht met veel mogelijkheden
  • Veel vrijheid en flexibiliteit
  • Ruimte voor je creativiteit en verantwoordelijkheid
  • Een laptop
  • Luxe lunch
  • Gepassioneerde collega's met veel kennis
  • Een fijne werkomgeving met een goede werkplek waaronder een tweede scherm
  • De mogelijkheid tot een vaste aanstelling
  • Een stagevergoeding van €1000 bruto per maand


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering