Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Cisco Networking Academy
Haarlerbergweg 13-19
1101 CH
Amsterdam
Corporate Social Responsibility

Cisco Talent Program | ICT Afstudeerstage Conscia (Gouda)


In dit programma krijg je de kans om je afstudeerstage te lopen bij belangrijke partners van Cisco. Wij werken samen met toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland. Naast het lopen van je afstudeerstage bij een van onze partners, doorloop je kosteloos een certificeringstraject van Cisco. Samen met je afstudeerbedrijf besluit jij welke certificaten dit worden!

4e-jaars HBO student en klaar voor een uitdagende IT-carrière? Dan is het Talent Program voor jou!

https://youtu.be/iT2eM82-vKs

Conscia is een kennis gedreven ICT-dienstverlener met een passie voor technologie. Wij gaan uit van vertrouwen, openheid en betrokkenheid als basis voor een duurzame samenwerking met onze klanten. Samen met u creëren wij een wendbare ICT-omgeving die uw organisatie optimaal ondersteunt, en nieuwe business mogelijk maakt. Conscia bedient grote enterprise klanten zoals Schiphol ST, maar ook veel grote Nederlandse ziekenhuizen.

Conscia Nederland heeft bijna 300 medewerkers en maakt deel uit van de Conscia Group, die actief is in 6 landen in Europa: Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Slovenië en Zweden, met in totaal zo’n 900 medewerkers.

Welke richtingen zijn vertegenwoordigd in uw organisatie (Network, Security)?

  • Cyber Defense (Cyber Security)
  • Hybrid Cloud (Cloud oplossingen) 
  • Enterprise Networking
  • Collaboration 

Wat heeft u de studenten te bieden aan afstudeeropdrachten? Kunt u twee voorbeelden van afstudeeropdrachten noemen?

  • Het automatiseren van het aggreren van security alerts, events en incidenten tot dashboards en rapportages voor onze SOC dienstverlening en het ontwikkelen van multi-tenant applicaties hiervoor, zodat klanten steeds meer inzicht hebben in de werkzaamheden die het SOC op dagelijkse basis verricht.
  • Het automatiseren van Software Defined Networking op netwerkinfrastructuren van klanten en het creëren van self service portals voor het beheer hiervan, zodat klanten met relatief weinig kennis zelf kleine, eenvoudige veranderingen kunnen doorvoeren in hun omgeving.

Wat onderscheidt uw bedrijf van andere IT-bedrijven? Waarom zou een student voor uw organisatie moeten kiezen?
Conscia heeft een SOC wat zich onderscheidt door haar zeer brede dienstverlening van Business Consultancy tot Vulnerability Assessments tot Incident Response. 

Daarnaast heeft Conscia als eerste Cisco Gold partner de status Cisco Security Master behaald en zijn er binnen het bedrijf ruime mogelijkheden voor verdere specialisaties op diverse gebieden. 

Wat vindt u belangrijke eigenschappen bij een afstudeerder/nieuwe medewerkers? En welke eigenschappen passen goed bij de organisatie?
Leergierig is de belangrijkste! Maar ook in staat zijn tot teamwork, vragen durven stellen, het leuk vinden om elke dag dingen voor klanten een beetje beter te maken. 

Wat zijn de groeikansen voor een student qua functies bij uw organisatie?
Conscia is onderdeel van een groep met diverse vestigingen binnen Europa, wat kansen biedt op een internationale carrière. Daarnaast groeien wij enorm snel en is er een grote kans op een (vaste) baan binnen onze organisatie. Omdat wij een relatief groot bedrijf zijn en veel verschillende diensten bieden is er veel beweging binnen ons bedrijf en zijn er veel verschillende mogelijkheden om uit en door te stromen. 

Wat zijn de ontwikkelkansen qua scholing bij uw organisatie? 
Stilstaan is geen optie binnen de IT en zeker niet binnen security. Daarom investeren wij in opleidingstrajecten op alle 4 onze architecturen. Voor studenten die een netwerk- of system engineeringrichting kiezen bieden wij volop mogelijkheden om te specialiseren in Cisco, Check Point, Palo Alto Networks, F5 en meerdere cloud oplossingen als MS365, Vmware etc. Voor Cyber Security studenten stimuleren wij ontwikkeling op Cisco Secure, Splunk (en andere SIEM tooling), het gebruik van SOAR, malware analysis etc. 

Op welke locaties kunt u afstudeerders plaatsen?
Gouda


Geschikt voor studenten
  • Cyber Security
  • Technische Informatica