Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Cobra Systems
Vlielandstraat 2
1506ZK
Zaandam

Data uit wereldwijde gastnetwerken. Secure WiFi. Tourisme.


Werken bij Cobra Systems is soms best spannend, want miljoenen mensen verwachten dat onze systemen altijd werken. En jij werkt mee in een hecht team. Gebruik al je talenten om deze uitdagingen aan te gaan op het gebied van draadloze technologie, firewalls en scripting.

HBO afstudeerstage bij een design-gedreven IT bedrijf! Je gaat aan de slag met draadloze apparatuur en helpt ons om op dit vlak te innoveren op het gebied van draadloze netwerken in combinatie met WiFi portals voor miljoenen klanten. Je krijgt te maken met:

  • WiFi 6 diverse high-end apparatuur en analytics
  • WiFi portals incl. back-end
  • API koppelingen, databases en dashboards

Elke student is anders en heeft eigen kwaliteiten en inbreng. Daarom bespreken we de invulling van deze stage graag persoonlijk met je.

Locatie: liefst zien we je op kantoor! Locatie Zaandam i.c.m (beperkt) thuiswerken.

Uren per week: 32-40

Contractsoort: Stage

Wat we doen

Waarschijnlijk ben je al eens in aanraking geweest met onze Location Based Services. Zo kom je op ons WiFi-portal als je bij een Pathé bioscoop een filmpje pakt, of bij de grootste touroperator van Amsterdam een ticket voor een rondvaart koopt. Wij leveren op basis van draadloze netwerken (WiFi, Bluetooth, 5G) een complete oplossing voor de digitale klantreis van gasten.

Geen standaardwerk, maar op maat gemaakte digitale toepassingen waar de klant blij van wordt. We doen dit al meer dan 10 jaar. En jij kan de techniek hierachter mede helpen doorontwikkelen!

Gewenste ervaring:

Je hebt een absolute passie voor techniek en bent daar ook buiten schooltijd mee bezig. Je hebt al enige werk (of vrijwilligers) ervaring opgedaan en daarin getoond dat je de ambitie hebt om te leren en succesvol te zijn.

Je hebt reeds basiskennis van WiFi Access Points en controllers incl firewalls.

Werken bij Cobra

Werken bij Cobra betekent vooral veel leren, jezelf uitdagen en meedraaien in een informeel en bloeiend bedrijf. Wij bieden je een unieke kennismaking met IT, veel ruimte voor jouw ideeën, een stagevergoeding en de mogelijkheid om door te groeien.

Jouw impact is groot

Cobra werkt met een compact team vol toppers in hun vak. En we werken voor bedrijven die iedereen kent, bijna elke Nederlander komt wel eens in aanraking met onze diensten. Jouw impact is dus meteen groot.

Daarom zijn wij bij Cobra op zoek naar ondernemende, zelfstandige, initiatiefrijke mensen. Je bent niet zomaar een poppetje die het werk uitvoert, maar actief onderdeel van de toekomst van het bedrijf. Be in charge!

Natuurlijk doe je het niet voor het geld :) Maar Cobra Systems biedt je een prima stagevergoeding. Het is zeker niet uitgesloten dat je bij ons kunt blijven werken na je stageperiode.

Wat verwachten we

  • Je volgt een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau.
  • Je hebt aantoonbaar passie voor het vak ICT.
  • Een nieuwsgierige houding, je bent actief en resultaatgericht.
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
  • Sociale vaardigheden, een oog voor detail en out-of-the-box kunnen denken.

Je hebt uiteraard een goede basiskennis ICT maar bij voorkeur ervaring met: Wireless networking, Routers, Git, (my)SQL en Linux.

Let op, wij doen heel weinig met Microsoft producten. Wil je Windows of Office installeren dan zit je bij ons verkeerd :)

Interesse? Laat van je horen!

Meer info: cobrasystems.nl/stagiair-it/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Versie: 2022-11


Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering
  • Cyber Security
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree