Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Foleon
Transformatorweg 38-72
1014 AK
Amsterdam

Afstudeerstage Software Development Foleon


Zoek jij een afstudeerstage waar je zelf met input en ideeën kan komen, kan werken met senior developers en daarnaast vast een voorproefje krijgt van werken bij een Marketing Tech SaaS Scale-up? Lees dan vooral verder over deze te gekke stage bij Foleon!

Zoek jij een afstudeerstage waar je zelf met input en ideeën kan komen, kan werken met senior developers en daarnaast vast een voorproefje krijgt van werken bij een Marketing Tech SaaS Scale-up? Lees dan vooral verder over deze te gekke stage bij Foleon!

Over Foleon

Foleon is een platform waarmee bedrijven de beste interactieve en slimme content kunnen maken. Wij helpen bedrijven verspreid over de wereld met het snel en schaalbaar maken van digitale content stukken. Daarnaast brengt Foleon de content ervaring naar een hoger niveau qua intelligentie als het gaat om de customer journeys. Foleon’s hoofdkantoor is in Amsterdam en daarnaast hebben we een kantoor in New York. Inmiddels bedienen we al meer dan 1400 global B2B merken. 

Wil je meer van Foleon zien en/of de vacature gemaakt met Foleon zien? Klik hier.

Over jouw stage

Wij zien studenten als dé drijfveer van innovatie binnen de organisatie. Want, naast het inspireren van onze klanten willen we ook nog dé content creatie marktleider worden. Als afstudeerstagiair kun jij in overleg met ons een passende afstudeeropdracht bedenken die zowel voor jou als voor ons interessant is. Inspiratie voor deze ideeën komen vanuit de organisatie, klanten én vanuit jou!

Als stagiair bij Foleon ben je onderdeel van de Product Development afdeling en er is dus altijd wel een slimme developer die je zou kunnen helpen als je ergens niet uitkomt of wanneer je precies wil weten hoe iets werkt.

Wat bieden wij?

Een stageplek waar je mag ontdekken! Een plek in het Product Development Department binnen een SaaS organisatie in de Marketing Tech sector. Ruimte om ideeën te bedenken én uit te voeren, uiteraard met hulp van ervaren Developers. 

Wie zoeken wij?

  • Iemand die niet bang is om met de nieuwste technieken te werken

  • HBO of WO werk- en denkniveau

  • Je zit in het laatste jaar van je IT gerelateerde opleiding, bijvoorkeur Software Development

  • Hands-on & get-things-done-mentaliteit

  • Ervaring met één van volgende programmeertalen is een pré: Typescript, React, NodeJS

Solliciteer via deze link! https://foleon.recruitee.com/o/software-stage-innovatie-labs-amsterdam of neem contact op met 


Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree