Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Q42
Oostelijke Handelskade 749
1019 BW
Amsterdam

Stage of Afstuderen bij Q42 in Den Haag of Amsterdam


(Afstudeer)stages zijn voor Q een manier om onze klanten een cadeautje te geven. Of onszelf natuurlijk. Want stage-opdrachten leveren vaak nieuwe inzichten en toffe productideeën op. Nu hebben we zelf wel een paar concrete opdrachten in petto voor je. Zie hieronder. Maar we zijn vooral ook retenieuwsgierig naar jouw eigen creativiteit. Dus geef vooral aan als je een véél beter plan hebt!

Wij zijn Q42.

"Een technisch-strategisch internetbureau", zeggen sommigen. "Nerds", zeggen anderen. Wij zelf bijvoorbeeld, als we eerlijk zijn. We houden namelijk heel erg van goed programmeren.

En van werken aan impactvolle ideeën. Samen met bedrijven als Rijksmuseum, PostNL, gemeente Amsterdam, de Efteling, Mazda, NTR, Universiteit Leiden, HEMA en Philips Hue maken we apps, websites, connected devices, spraakassistenten, games, robots, AI- en VR-toepassingen. En dat al twintig jaar.

Maar dat is niet het hele verhaal. Techniek is pas interessant met mensen erbij. We vinden het daarom nóg leuker om zo te programmeren dat ons werk niet alleen nuttig, maar ook vriendelijk is.

Stage lopen?

Zoals gezegd hebben we wel een aantal opdrachten in gedachten, maar we proberen altijd de beste match voor jou te vinden. Een paar ideetjes, om je op weg te helpen:

  • Onderzoek naar geavanceerd gebruik van React Native en Flutter (afstuderen) of meewerken in een team met deze technieken (stage).
  • Veel onze klanten hebben een grote hoeveelheid data. Hier een analyse en/of machine learning op toepassen om waardevolle informatie te vergaren en de koers mee te bepalen (afstuderen).
  • Machine learning loslaten op afbeeldingen van prominente Nederlandse musea (afstuderen).
  • Een product idee van onszelf verwezenlijken (afstuderen) of aan een product mee ontwikkelen (stage).

Voor meer informatie, check de vacature op https://werkenbij.q42.nl/stage/nl. 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering