Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Synetic
Kennemerplein 2
2011 MJ
Haarlem

Synetic zoekt technische afstudeerders! (#PHP / Front-end)


Ben jij 4de-jaars student en op zoek naar een afstudeerstage? Wil jij naast het werken aan je stageopdracht ook een blijvende bijdrage leveren? Bij Synetic draai je op een volledig gelijkwaardige manier mee in het team en krijg je náást top begeleiding op technisch gebied een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen. Wij hebben voor 2022 nog twee stageplekken beschikbaar!

Wat ga je doen?

Bij Synetic houden we ons elke dag bezig met het bedenken van oplossingen voor complexe digitale vraagstukken op het gebied van strategie, design en development. Webtechnologie zit in ons DNA. Binnen onze teams is er ruimte voor een talentvolle codespecialist die bereid is om de diepte in te gaan en zijn of haar blik op development te verbreden.

Er zijn een aantal real-life cases waar je onderzoek en prototyping voor kan doen. Daarnaast staan we open voor jouw eigen inbreng en ideeën. We maken altijd samen een opdracht op maat zodat je kan werken met de technieken die jij leuk vindt. Bijvoorbeeld:

#PHP, OOP, Back-end, Symfony, Laravel, Shopware, Drupal, Front-end, JavaScript, TypeScript, Vue.js, React, Docker en Kubernetes.

 

Wie zijn wij?

Synetic is een snelgroeiende digital agency en bestaat nu uit 50 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. We richten ons op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. Zo helpen we organisaties als Koninklijke BAM Groep, VodafoneZiggo, Luchtverkeersleiding Nederland, FrieslandCampina (onder andere bekend van Chocomel) en Bejo voorop te blijven lopen in het digitale landschap. Bekijk het werk waar we trots op zijn.

We zijn pragmatisch ingesteld en gaan samen met het team en de klant voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch klopt en toekomstbestendig is.

Jouw talenten ontwikkelen

Waar ben je goed in en waar word je blij van? Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de CliftonStrengths® Test. Samen met Strengths coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je de ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is namelijk bewezen dat wanneer je vanuit je Strengths werkt, je daar happy van wordt!

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zelfs nu we veel thuiswerken. Zo organiseren we virtuele koffiedates, technische lego-avonden en dartwedstrijden. Gewoon via Zoom. En ook op kantoor lunchen we samen, darten we in de pauze, doen we spelletjes tussendoor en sluiten we op vrijdag af met onze Friday Takeaway en een borrel. Benieuwd naar wie wij zijn? Volg ons op Instagram.

Marco liep stage bij Synetic en blijft nu bij ons werken:

"Tijdens mijn stage kreeg ik de kans om voor klanten gave technieken in te zetten en me zo verder te ontwikkelen als Software Engineer. Synetic staat open voor nieuwe technieken en om uit te zoeken wat de beste oplossing is voor een project, gaan we discussie niet uit de weg. De beslissingen maken we echt als team!"

Er zijn nog twee stageplekken beschikbaar! 

Dus ben jij 4de-jaars student Business IT & Management, Software Engineering, System and Network Engineering/Cyber Security of Technische Informatica en op zoek naar een afstudeerstage?

Kijk op de website voor meer informatie!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica