Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Quantib
Westblaak 106
3012 KM
Rotterdam

Command Line Interface for AI in medical imaging platform


Wil jij helpen om de onderhoudbaarheid van ons AI platform verder te verbeteren en het leven van ontwikkelaars makkelijker te maken? We willen ons platform uitbreiden met een consistente command line interface (CLI).

Quantib ontwikkelt AI voor het ondersteunen van radiologen en andere artsen bij het analyseren van complexe medische beelden, zoals hersen en prostaat MRIs. We hebben een eigen FDA-cleared en CE-gemarkeerd platform voor het uitrollen van onze algoritmes.

Wil jij helpen om de onderhoudbaarheid van ons AI platform verder te verbeteren en het leven van ontwikkelaars makkelijker te maken? We willen ons platform uitbreiden met een consistente command line interface (CLI) gebaseerd op Python en Click (https://click.palletsprojects.com/en/8.0.x/). Hiervoor moet je een goede architectuur voor de CLI opzetten en bestaande scripts (in Bash of Python) omzetten naar de nieuwe structuur.

We kunnen flexibel zijn rond startdatum vanaf 1 januari 2022 en duur van stage- of afstudeeropdracht. We werken binnen de geldende Covid-19 regels weer op kantoor (in Rotterdam), maar ook nog steeds veel remote. Communicatie met collega's zal zowel in het Nederlands als Engels zijn.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica