Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

SWIS
3e Binnenvestgracht 23T1
2312 NR
Leiden
Nieuwe Energie
T1

Duurzaam digitaal veranderen


Wil jij veel leren tijdens je meewerkstage of wil je afstuderen met een onderzoek dat echt gebruikt gaat worden door SWIS? Dan biedt SWIS de perfecte stageplaats voor jou vanaf februari 2022.

Wij ontwikkelen maatwerk(web)applicaties mét impact. Dit gaat van geïntegreerde e-learning systemen naar het plannen van routes voor elektrische auto's tot aan corporate websites. Dit doen we inmiddels met 37 professionals, in drie SCRUM teams. We zijn nu op zoek naar stagiairs voor 2022 die één van onze teams kunnen versterken of bij ons onderzoek willen doen. Hierbij maak je gelijk kennis met een digital agency! 

We hebben stages en afstudeeropdrachten op het gebied van onderzoek, verbeteringen op bestaande systemen of het meewerken aan onze coole projecten. We hebben plek en begeleiding voor meeloopstagiairs en afstudeerstagiairs (HBO-I/Interactie-technologie of Software engineering).

We kiezen in overleg met elkaar een stageplek in één van de teams met een stageopdracht die bij jou en ons past. Je kunt zelf natuurlijk ook een goed idee hebben, maar heb je dat niet? Geen paniek, dan hebben wij er nog wel een paar op de plank liggen.

Je start met een inwerktraject van ongeveer 6 weken in Jira, waarbij je onder andere een website na probeert te bouwen en kennis maakt met Scrum. Uiteraard word je hierbij goed begeleidt. 

"Hier leer je hoe Agile werken in de praktijk gaat. Communicatie is super belangrijk. Daarnaast is het heel erg leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken. De afwisseling maakt het uitdagend"

Wil jij graag stagelopen binnen een innovatieve dynamische omgeving mét goede begeleiding? Dan horen we graag van je!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering