Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Nivo
Nesland 1b
1382MZ
Weesp

Vacature Cloud Engineer stagiair(e)


Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Cloud engineering waar geen dag hetzelfde is? Lees dan vooral verder!

Nivo beschikt over een eigen OpenStack laboratorium omgeving. OpenStack is een software platform voor het bouwen van een publiek, private of hybride Cloud infrastructuur.

Het afgelopen jaar zijn er in het kader van ‘ontwikkeling & innovatie’ binnen Nivo diverse activiteiten geweest rondom containers. Hierbij kun je denken aan verkennende
lab-avonden tot bredere workshops. Hieruit is een behoefte ontstaan om een stap verder te gaan en de OpenStack omgeving uit te breiden met containers, inclusief een API Gateway en Orchestration.

 

Met jouw leerdoelen en wensen in gedachten krijg je bij Nivo de kans om jouw kennis te verrijken. De uitdagende opdrachten waar je met ondersteuning aan gaat werken zijn:

 

-          Onderzoek de mogelijkheden die er zijn voor containers, API Gateways en Orchestration.

 

-          Specificeer de eisen waaraan het containerplatform moet voldoen op het gebied van functionaliteit en informatiebeveiliging.

 

-          Ontwerp een infrastructuur voor het containerplatform die voldoet aan de eisen.

 

-          Richt een laboratorium omgeving in voor het containerplatform. De laboratorium-omgeving zal in eerste instantie worden ingezet voor interne opleidingsdoeleinden.

 

-          Definieer, test en documenteer op basis van het containerplatform opdrachten voor containers, API’s en informatiebeveiliging.

 

Lijkt het je leuk om heel concreet aan de slag te gaan met bovengenoemde, dan ben je van harte welkom bij Nivo!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security