Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

GLOMIDCO
Titaniumweg 141
Alphen aan de Rijn
T
ICT

Afstuderen: Drawing Infrastructure as Code


Over GLO Integration

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware, API-management en big data. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij met de meest vooruitstrevende technologieën zoals MuleSoft, TIBCO en Splunk. Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten voor grote en middelgrote bedrijven. We zijn een jong team en delen allemaal een passie voor IT-integratie!


Bij GLO Integration staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken hebben wij met elkaar ook gezellige get-togethers zoals (online) bier & pizza sessies en borrels. Kom jij ons verslaan met een potje tafelvoetbal?

 

Wat is de opdracht?

 

Er is veel tooling op de markt die 'low code'/'no code' oplossingen aanbieden ten behoeve van software ontwikkeling. Daarnaast is er op System and Networking gebied een verschuiving van 'cli/script based operation and management' van infrastructuur naar Infrastructure as code gaande. Dit met behulp van Tooling als Terraform, ARM en Cloudformation. Wij willen graag het idee onderzocht hebben hoe we deze concepten kunnen combineren.

 

Een voorbeeld hiervan is MuleSoft; hier heb je in de 'Anypoint Studio', een eclipse gebaseerde Intgratie software development studio, waar je middels het drag and drop principe onderwater XML code kan genereren.

 

De opdracht houdt het volgende in:

 

·       Onderzoek naar te gebruiken development studio

·       Onderzoek naar te gebruiken IaC taal

·       PoC implementatie waarin we middels een 'drag and drop' principe code kunnen genereren

 

Wat ga je leren?

 

·       Kennis van software development studio's

·       Software development

·       Basiskennis van System and Network Engineering

 

Om GLO als bedrijf te begrijpen, bieden wij cursussen over API’s aan. Hierbij wordt kennis over TIBCO en MuleSoft aangeboden. Je zult bij de opdracht begeleid worden door HBO of WO opgeleide GLO collega's.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security