Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

GLOMIDCO
Titaniumweg 141
Alphen aan de Rijn
T
ICT

Afstuderen: Multicloud Kubernetes Management/Monitoring


Over GLO Integration

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van middleware, API management en big data. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij met de meest vooruitstrevende technologieëen zoals MuleSoft, TIBCO en Splunk. Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten voor grote en middelgrote bedrijven. We zijn een jong team en delen allemaal een passie voor IT-integratie!

Bij GLO Integration staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Er heerst een vriendschappelijke werksfeer en naast werken hebben wij met elkaar ook gezellige get-togethers zoals bier & pizza sessies en borrels. Kom jij ons verslaan met een potje tafelvoetbal?

 

Wat is de opdracht?

 

GLO is een Consultancy partij die zich specialiseert in het ontwikkelen van IT integraties en IT Integratie platformen. Deze IT integratie platformen worden steeds vaker in de cloud gedeployed op basis van containerisatie platformen zoals Kubernetes. De uitdaging zit in het feit dat deze capabilities dan alleen worden geïmplementeerd met de Integratie functionaliteit, zonder connectiviteit (‘Ingress’, zoals dat heet in Kubernetes) en montitoring. In deze opdracht onderzoek je hoe we deze extra capabilities kunnen implementeren op een 'Mulitcloud' schaal. Dus tooling die te implementeren is op AWS, GCP, Azure en eventueel een eigen kubernetes cluster.

 

We zijn op zoek naar de volgende resultaten in jouw onderzoek:

 

·       Een advies voor te gebruiken/implementeren tools op basis van verschillende scenario's

·       Een technische beschrijving van de beste 'hook-ins' voor het aansluiten van connectivity en monitoring

·       Een beschrijving hoe deze hook-ins vertalen naar de verschillende oplossingen/tools

·       Een PoC op basis van 1 van de scenario's

 

Wat voor kennis heb je nodig of ga je opdoen?

 

·       System and Network engineering

·       Cloud tooling zoals AWS/GCP/Azure

·       Kennis van Containerisatie en Kubernetes

 

Om GLO als bedrijf te begrijpen, bieden wij cursussen over API’s aan. Hierbij wordt kennis over TIBCO en MuleSoft aangeboden. Je zult bij de opdracht begeleid worden door HBO of WO opgeleide GLO collega's.


Geschikt voor studenten
  • Cyber Security