Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

GLOMIDCO
Titaniumweg 141
Alphen aan de Rijn
T
ICT

Afstuderen: Opzetten Interne Security Auditing


Over GLO Integration

GLO Integration is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware, API management en big data. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij met de meest vooruitstrevende technologiëen zoals MuleSoft, TIBCO en Splunk. Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten voor grote en middelgrote bedrijven. We zijn een jong team en delen allemaal een passie voor IT-integratie!

 

Bij GLO Integration staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als team werken we samen om onze bedrijfswaarden uit te dragen: Ownership, Fun, Impact & Knowledge (OFIK). Er heerst een vriendschappelijke werksfeer. We organiseren graag gezellige (online) get-togethers zoals bier & pizza sessies en borrels. We hadden je graag uitgenodigd voor een potje tafelvoetbal, maar helaas moeten wij dit nu al een tijdje missen!

 

Wat is de opdracht?

 

Bij GLO zijn we onze security goed onder handen aan het nemen. Onderdeel hiervan is dat wij elk jaar een interne security audit gaan uitvoeren op onze systemen. Het onderzoek zal zich focussen op het opzetten van een jaarlijkse interne security audit van draaiende systemen en een onboarding audit voor te introduceren systemen.

 

Concepten waar je rekening mee moet houden in je onderzoek:

·       Welk framework zouden we als referentie moeten gebruiken?

·       Welke zaken moeten we daaruit meenemen? Welke niet?

·       Op welke systemen zal dit van toepassing zijn?

 

Je onderzoek bestaat uit het houden van interviews in combinatie met een vergelijkingsonderzoek naar mogelijk verschillende security standaarden. Ook zal een PoC van deze audit moeten worden uitgevoerd op basis van onze productiesystemen.


Geschikt voor studenten
  • Cyber Security