Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Atos
Burgemeester Rijnderslaan 30
1185MC
Amstelveen

Ben jij de Game Developer student waar wij opzoek naar zijn?


Ben jij de Game Developer waar wij naar op zoek zijn?! 

Atos

Bij Atos afstuderen betekent dat je onder goede begeleiding een onderdeel uitmaakt van een gezellig team in ons Technology Lab in Amstelveen (hoofdkantoor).

Elke afstudeerder krijgt twee dedicated begeleiders; één technisch begeleider die jou kan helpen bij de technisch inhoudelijke aspecten van je stage en één product owner; je coach die je help en zal faciliteren waar nodig om het beste uit je afstudeerperiode bij Atos te halen. Daarnaast draai je mee in het studenten scrumteam.

We bieden je ook de mogelijkheid om relevante trainingen en cursussen te volgen binnen de Atos Academy die bijdragen aan een stevig fundament voor je afstudeerproject. Tot slot hebben we binnen het Tech Lab altijd interessante nevenactiviteiten zoals Game nights, Hackatons, Dare2Share sessies, Young Atos en verschillende socials om het bedrijf en je collega’s te leren kennen!

Stageopdracht
Voor een super gaaf 3D platform zijn we op zoek naar een game development student die op zoek is naar een afstudeeropdracht. We zoeken een afstudeerder met een pro-actieve houding, goede kennis van Unity en Multiplayer Networking eventueel aangevuld met kennis van Web-RTC, Java en Visual Studio. Heb je ook nog kennis van automation 3D Modelling en beschik je over technische kennis voor het dimensioneren van de back-end dan heb je een paar streepjes voor, maar dit is geen harde eis ;-).

Een baan bij Atos na je afstuderen?
Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Immers we hebben al nauw met elkaar samengewerkt. Jij hebt laten zien dat je een professional bent en wij hebben je laten kennismaken met de cultuur van Atos! Als het aan beide kanten bevalt kun je instromen in onze verschillende traineeships......

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage voor minimaal 4 maanden, bij voorkeur 6 maanden
  • Je bent HBO student in de richting van IT, denk hierbij aan software engineering, informatica etc.
  • Je bent sociaal, communicatief sterk, energiek, positief ingesteld en houdt van aanpakken

 

Wat wij jou te bieden hebben

  • Een prima stagevergoeding
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitdagende afstudeeropdracht
  • Goede begeleiding
  • Gepassioneerde collega’s
  • Mogelijkheid om je netwerk binnen Atos uit te breiden en wellicht na je studie te benutten!


Waar wacht je op? Join us!

Wil je solliciteren, upload dan jouw CV en brief via de website.

Over Atos

Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.


Geschikt voor studenten
  • Game Development