Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Fujitsu Technology Solutions
Rijnzathe 6
3454PV
De Meern

Afstudeerstage Fujitsu - ServiceNow


Ben jij een enthousiaste, zelfstandige en pro-actieve IT-student die als specialisatie Business & IT Management heeft? Zit jij vol energie, ben jij klantgericht en werk je graag met de laatste technologie? Heb jij de ambitie jezelf te ontwikkelen in het vakgebied van Service Management? Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn als collega!

Als stagiair in het ServiceNow-team van Fujitsu zal je met gepaste begeleiding werkzaam zijn als Business Consultant voor ServiceNow toepassingen. Jouw taken en verantwoordelijkheden liggen in het ontwerpen van ServiceNow toepassingen op het gebied van Service Management. Zowel bij klanten als binnen onze eigen standaard oplossingen.

 Natuurlijk vormt een stage net als een afstudeeropdracht een integraal onderdeel van je studie, en daar werkt Fujitsu graag aan mee. Daarom stemmen we de inhoud van jouw opdracht graag in overleg af op jouw ambities en leerdoelen. Maar weet dat in de visie van Fujitsu een stage of afstudeerproject veel meer is dan alleen een stap in jouw studie. Het is een start van een carrière. Jouw carrière bij Fujitsu. En dus bieden we je graag volop mogelijkheden om naast je studiedoelen jezelf ook als professional te ontwikkelen, gerichte expertise te op te bouwen.

Wat wij bieden

Als je onze collega wordt, kom je te werken in een dynamische, energieke en vrolijke omgeving waar je alle ruimte krijgt om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen.

Wij bieden je een uitdagende stageplek in een grote, internationale organisatie met maar liefst 150.000 medewerkers wereldwijd!

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om daadwerkelijkheid direct een impact te hebben op de business. Bovendien krijg je een stagevergoeding van €450,- op basis van een 40-urige werkweek met bijbehorende vakantiedagen en een laptop van de zaak.

 Het is onze ambitie om jou als succesvolle stagiair of afstudeerder na je studie als collega te behouden en je dan een gepaste aanbieding te mogen doen. Daarom kun je al tijdens je stage of afstudeerproject deelnemen aan trainingen en certificeringsprogramma’s om je voor te bereiden op jouw vliegende start bij Fujitsu na je afstuderen. En dan kun je denken aan trainingen gericht op ServiceNow maar ook frameworks als ITIL, Integrated Service Management (ISM) en IT4IT. Uiteraard stemmen we jouw specifieke opleidingsplan samen op en word je door ervaren collega’s begeleid. Alles is mogelijk bij Fujitsu, als je er zelf voor gaat!

 Jouw profiel

Je volgt momenteel een HBO-ICT opleiding op het gebied van Business & IT Management. Je bent beschikbaar vanaf februari 2022 tot augustus 2022 voor minimaal 32 uur per week. Je bent initiatiefrijk, ambitieus en je beschikt over een zekere mate van zelfstandigheid. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor humor. Omdat wij een internationale afdeling en een internationaal bedrijf zijn, gaat veel communicatie in het Engels. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is dan ook een vereiste.

 Over Fujitsu

Fujitsu is een wereldwijde organisatie met meer dan 150.000 medewerkers in 100 landen. De knapste koppen op het vlak van IT services en oplossingen werken bij ons en als jij kiest voor een carrière bij Fujitsu, maak je direct kennis met een divers gezelschap van gedreven professionals die allen graag hun kennis aan jou overdragen. Hierdoor blijf jij je binnen je loopbaan continu verder ontwikkelen. Wij geloven dat mensen het verschil maken binnen Fujitsu en bieden dan ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden waaruit deze waardering voor onze mensen blijkt.

 Bij Fujitsu ontwikkelen we ‘next generation’ oplossingen die de dagelijkse werkzaamheden bij bedrijven ondersteunen en een positieve invloed hebben op onze samenleving. Wij noemen dat Human Centric IT. We zijn ervan overtuigd dat technologie invloed heeft op de manier waarop men reist, energie opwekt en waarop kennis wordt overgedragen. Wil je werken bij een bedrijf waarbij het doen van de juiste dingen voorop staat en bijdraagt aan een samenleving waar de mens centraal staat? Laat je dan inspireren bij Fujitsu!

 Bij Fujitsu streven we ernaar een bedrijf te zijn, met een diverse en inclusieve cultuur die de maatschappij weerspiegelt en waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn. We juichen onze onderlinge verschillen toe en dragen er zorg voor dat iedereen succesvol kan zijn, ongeacht eenieders persoonlijke identiteit, seksuele geaardheid, genderidentiteit, ras, etniciteit, gezondheid, handicap, leeftijd en meer. 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management