Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Info Support
Kruisboog 42
3905TG
Veenendaal
HR

Frontend migratie


Het klantportaal van een van onze klanten, een kredietverstrekker, wordt goed gebruikt. Maar om mee te kunnen met de nieuwste technieken moet het gemigreerd worden naar een nieuw framework. Jij gaat uitzoeken welk framework het beste past op basis van de toekomstige functionaliteiten en bewijst dit vervolgens.

Het klantenportaal van een van onze klanten, een kredietverstrekker in Nederland, wordt door steeds meer klanten gebruikt. Op dit portaal kan de klant van alles doen met betrekking tot zijn/haar krediet. Hierdoor komen er ook steeds meer wensen van klanten naar nieuwe functionaliteiten. Om dit in de toekomst te kunnen blijven faciliteren is het belangrijk dat het mogelijk is om een Javascript framework te gebruiken die dit makkelijk maakt en meegroeit met de nieuwste technieken. Zo kunnen nieuwe functionaliteiten sneller worden toegevoegd en kunnen wij de klanten beter tevreden houden met het portaal.

De opdracht

Om het klantportaal klaar te maken voor de toekomst is een migratie naar een nieuw framework gewenst. Jij gaat onderzoeken hoe deze migratie uitgevoerd kan worden. Naar welk framework kan er het beste gemigreerd worden op basis van de huidige en toekomstige functionaliteiten? Kunnen componenten stap voor stap gemigreerd worden of moet het in een keer? Je onderzoek zal antwoord moeten geven op deze vragen. Vervolgens ga je dit bewijzen door middel van een Proof of Concept.

Kijk voor al onze afstudeeropdrachten op afstuderenbijinfosupport.com


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica