Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Info Support
Kruisboog 42
3905TG
Veenendaal
HR

Indoor product locator


Met RFID technologie wordt de voorraad en de beweging ervan binnen winkels bijgehouden. Maar waar bevindt de voorraad zich? In deze opdracht onderzoek je technologieën waarmee het huidige systeem verrijkt kan worden om indoor de locatie te bepalen. In een PoC bewijs je vervolgens de mogelijkheden.

Voor een klant ontwikkelt Info Support een stockmanagement oplossing met behulp van Radio-frequency identification (RFID technologie) waarbij dagelijks een stock take wordt gedaan in de winkels. Er wordt dagelijks gekeken hoeveel producten er aanwezig zijn binnen een winkellocatie.

 

Naast dat de voorraad van belang is, is het voor meerdere doeleinden belangrijk om te weten waar de producten zich bevinden of waar het als laatste is gesignaleerd. Op diverse momenten wordt de verplaatsing en de voorraad waargenomen met RFID technologie. Maar de locatie wordt hierbij niet vastgelegd.

De opdracht

Onderzoek welke technologieën of combinatie van technologieën het best ingezet kunnen worden als verrijking van het systeem om indoor de locatie van de voorraad te bepalen. Bewijs de uitkomst van het onderzoek met behulp van een Proof of Concept (PoC), waarbij een stock take wordt uitgevoerd met behulp van RFID technologie en de locatiebepaling. Onderdeel van de PoC is de visualisatie van de gescande producten en de locatie.

Kijk voor al onze afstudeeropdrachten op afstuderenbijinfosupport.com


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica